Merhaba; Başlıkta lüfer yazmamın sebebi malum geçen seneden gelen bir yazım yanlışı. Yazım yanlışı diyorum çünkü benim için her zaman 20-25 cm dişli, çinekop olarak kalacak.. TAKIM: Köstekli çinekop KÖSTEK: 0,30 BEDEN: 0,30 İĞNE: 6 no KURŞUN: 75gr YEM:İstavrit Fileto
Merhaba emre hedef balığını yakalamışsın gerisi gelir artık, çinekop falan yazmışsın ama zaten 20 25 cm hiçbirzaman gerçek anlamda lüfer olmamıştır. sezonun bereketli olmasını temenni ederim;siftah senden bereket ALLAHTAN.reeling
Tebrik ediyorum kardeşim afiyet baL şeke roLsun 6 no iğne çok isabetLi oLmuş keza 1 numaraya vuruyor ama kesinLikLe aLmıyordu.. daha bereketLi avLarın daim oLsun..
Tebrikler Emre kardeşim, güzel bir haber inşallah devamını bekleriz afiyet olsun. Sevgiler hoşça kal.
Çok güzel hareketler bunlar, izin dönüşü moral verdin bir nevi, umarım işten güçten fırsat bulup arada kaçabiliriz. Güzel avın için tebrikler, daha güzelleri nasip olsun.
Tebrikler Emre, güzel av ve paylaşımın teşekkürler. Meralara uğrama vakti geldi demekki Malum meranın balıklarına benziyor bunlar