Dostlarım 31 mayıs pazar günü açık öğretim sınavından sonra saat 12 gibi buluşup gün batana kadar benimle Meriç nehrinde balık tutmak isteyen varmı? Hem Edirnede yaşayanlar olarak tanışmış oluruz hem pazar günümüzü değerlendiririz. Ne dersiniz?
mrb arkadaşım güzel bir gün olurdu eminim ama ben pazar sbh işten çıkıyorum sınavlardan sonra hemen uyumayı düşünüyorm belki başka bi hafta sonu bu planını gerçekleştiririz
Merhaba Mert. Öncelikle bu yaz fena bir balık tutma hevesim var imkanım ve zamanım olsa her gün balığa gitmek istiyorum. Bu sebebten pazar sınavdan sonra benimle gelebilecek hem tanışmak hem hoş zaman geçirip siteye resim koymak için bir iki dost aradım. Edirne küçük biliyorsun herkez herkezi tanır aşağı yukarı belki tanıyorduruz birbirimizi İşin epirisi bir yana umarım en yakın zamanda seninle tanışma, avlanma şerefine nail olurum dostum. Kendine iyi bak. Rasgele
eyw Aykut senin o istediğinden bendde çok var bildiğin gibi değil ayn kardeşim hergün olsa bıkmadan giderim hatta bugün öğlenden sonra tuncaya sinek balığına gitmeyi düşünüyorum çok lezzetli oluyor ufaklıklar patatez cipsi gibi. En kısa zamanda görüşüz insallah şimdiden sana rastgele güsel paylaşımlar bekliyoruz pazar günü için. Meriç güzel yayın yapıyor belki güsel bi troge getirirsin bize