32gr'lık İstavrit ile 3 saniye süren mücadelem...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kerempek tarafından paylaşıldı.

1. kerempek

kerempek kerem

Merhaba Dostlar...

Bugün Kanlıca tarafındaydım. Zaman zaman iyi balık yapsa da genel olarak durgun bir gündü. Ben de kalın takım kullandığımdan dolayı yanımda 3'er 5'er kıraça alırken insanlar bana büyük büyük istavritler seyrek de olsa geldi.

Acemiliğimin ve balığında seyrek olması nedeniyle sadece 7 adet istavrit tuttum. Özellikle bu istavritlerden bir tanesi kuyruğundan yakalanmıştı ve iğneyi çıkartırken çırpındı ve elimi kanattı :) 3 saniye süren mücadelemi kaybetmiş olsam da istavriti kovama koydum.

Bir tane fotoğraf çekip 7 tane istavrit'in iki tanesini birine 5 tanesini de orda kovama su koyan bir amcaya verdim.

Resim...

Herkese Rastgele...

2. laborant1986

laborant1986 mesut

:) kerem hangi renk iğneile hangi renk çapari kullandın yarın gündüz bende ilk defa iskleden çapari ile avlanacağım inşallah 3000, 4000,5000 ve 6000 makınalarım var 2 tane spin 2 tane normal kamışım var yorulmamak için spin ile avlansam ağırlık 30 gr düşünüyorum olurmu acaba ?

3. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Tebrikler, süper bir mücadele olmuş... :)

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

İnşallah bir gün 32 kg kılıç balığıyla 3 saat süren mücadele de nasip olur dostum! ;) :D

Başlığa çok güldüm Allah da seni güldürsün. :D :D

Keyifli avlar dilerim.
    Rastgele...

5. kerempek

kerempek kerem

Teşekkür ederim :)

Evet ben de aslında orada bir gönderme yapmıştım bilen biri olmasına sevindim teşekkür ederim :)

Ben yeşil kullandım da ben acemiyim. Ancak 30 gr'lık kurşun kanlıca'da olmaz. Suya düşmeden havada uçar gider. Minimum 100 gr, Hafif akıntıda 120-130 gr sağlam akıntıda da 130-180 gr aralığında kullanmanız gerekir

6. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Tebrikler Kerem. 52 gr'lığı denk gelse demek 5 saniyelik mücadele olacaktı. :D Nice güzel avlar dilerim, rastgelsin... :)

7. simendifer

simendifer Sennur

Çok güzel ve eğlenceli bir rapor olmuş. Bu arada mücadele ederken de büyük bir badire atlatmışsın, geçmiş olsun. :) İğne batması deyip geçmeyin, elinizi kanatır, Allah korusun bunun tetanozu var, enfeksiyonu var. 32 gr istavrit için çekilen cefa da az değildir yani. :p:p:p Tebrik ederim, dahasına rast gelsin. :)

8. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    Hocam Orhan Amca'nın anlatımı daha heyecanlıydı :D:D:D

9. can akgün

can akgün CAN

Favori Kamış:
    SHIMANO CATANA CX SPINNING 240 M 10-30gr SHIMANO BEASTMASTER CX SURF TE 4.30 200gr
    Favori Makine:
    SHIMANO ULTEGRA CI4 10000 XSA SHIMANO EXAGE 4000 FC
    En İyi Avı:
    1580 gr sazan
    Başlık gerçekten ilginç olmuş Kerem bu arada geçmiş olsun eğer eski çaparilerle avlanıyorsan dikkatli olmakta yarar var.Zira avdan sonra tatlı su ile yıkanmayan çapariler paslanıyorlar.Avın biraz verimsiz olmuş ama balık tutmak insanı rahatlatıyor.tebrikler :thumb:

10. kerempek

kerempek kerem

Çok teşekkür ederim sağ olun :) 52 gr'lık da yakında gelecektir :)

Teşekkür ederim iğne hafif saplandı ve daha yeni açtığım bir çapariydi ayrıca askerden döndüğüm için tetanos aşım taze :)

Orhan Amca'nın ayakkabısının bağı olamam daha :) o nedenle olabilir :)

Evet orhan amca'nın 32kg'lık kılıç balığı ile 3 saat süren mücadele başlığından esinlenerek yaptım :) okumadıysanız orhan amca'nın o raporunu okuyun çok güzel bir rapor.

11. the_fly

the_fly İBRAHİM KENT

Favori Kamış:
    Oyster cast
    Favori Makine:
    avanger av65
    Kanlıca çok nadir kıraça yapar..Sezon açılalı 1,5 hafta oldu daha hiç kıraça yapmadı! İstavritler iri ve normal boyutludur.