böyle haberleri görmek sevidiriyor bence http://gundem.milliyet.com.tr/fethi...em/gundemdetay/07.07.2011/1411502/default.htm
Bölgede ilk kez bu kadar büyük bir orkinos avladıklarını belirten Osman Somyürek, "Orkinos balıklarının normal ağırlığı 15- 20 kilogram arasında değişir." demiş .
Bende ılıca plajından spinle yakalamıştım zaten :laughing: ( şaka bir yana orkinos çiftliğinde hasat esnasında görmüştüm ) Bu arada ortadaki,kamışı tutan sensin galiba hihi hihi
O taraflarda da kıyıladığı zaman iyi av verdiğini biliyorum. Beyaz rover 98 ve max raplerle cok verimli avlar yaptık. Fotoğraf cep telefonuyla çekildiği için tam seçilmiyor ama evet ortadaki benim, soldaki Uluç (kayabalığıkaya) sağdakiler Birol (balıkoltası) ve Furkan (rapalacı). Sezon sonu hepsini toptan raporlamayı düşünüyoruz. Bu da geyiğin sonu :laughing:
Ama olmamis ki bu haber. Kilosunun kaça ve hangi otel-restauranta verilecegi eskik parçalanip otellere denmis sadece. Bi kerede hayrina çocuk esirgeme kurumuna , kizilaya , huzur evine bagislandi dese su haberlerde