Yapıma başlamadan önce Efes'teki "Celsus Kütüphanesi" nin resimlerini inceledim ve bundan esinlendim. Yaklaşık olarak 10 gün üzerinde çalıştım ama yaptığımı kendim beğendim. Buda bana akvaryumumu ve balıklarımı bir kat daha sevdirdi. Malzemelerden ziyade şimdilik sadece fotoğrafları foruma ekliyor ve yorumlarınızı bekliyorum. Arkadaşlardan sorusu olan olursa fırsat buldukça cevaplaycağım. Saygılarımla.
çok güzel olmuş tebrikler.yapabilirseniz binanın ayaklarına da yukarı bakacak şekilde ışıklandırma koyarsanız mükemmel olur.
sizi gönülden kutlarım bu gibi işler insanı rahatlatır sizde bunu gayet güzel bir şekilde çözmüşsünüz. profosyonel bir çalışma bence değişik maketler eklenebilir bu seriye 2.çalışma izmir saat kulesi mesela
bence bunun akvaryumun içinde olması lazım...balıkların ayakjlar arasında gezmesi falan güzel olurdu.ellerinize sağlık...
Bence de. Aslinda ilk anda oyle oldugunu dusundum, sonradan bu yorumu okuyunca "akvaryumun disinda, cama yapisik mi duracak acaba?" diye dusundum. Oyle olursa uc boyutlu olmasinin bir anlami kalmaz zira. Baliklar sutunlarin arasinda gezinecek ki izlemesi keyifli olsun. Harika bir is cikartmissiniz, elinize saglik. :thumb:
Elinize sağlık, gerçekten muhteşem olmuş. Akvaryumunuza verdiğiniz el emeğiyle farklı bir görüntü ve değer katmışsınız. Tebrikler...
3D Arka Fon Yaptım. Yorumlarınız? Değerli Arkadaşlar, Bazı değerli arkadaşlarımız bu arka fonun akvaryumun içinde değilde dışındaymış gibi düşünüp yorum yapmışlar. Yorumları için teşekkür ederim ama bu fon zaten akvaryumun içinde. Fotoğrafları dikkatli incelerlerse farkına varırlar. Saygılarımla...
Öncelikle tebrik ederim. Ancak akvaryum hobisiyle ciddi şekilde ilgilendim ve 3 boyutlu fonlardan bende kullandım. Tabi herkesin zevki farklı ama akvaryum hobisinde tamamen doğallık prensibini benimserim. 3 boyutlu fonlarım doğal mağara şeklindeydi dayımın ustalığıyla bembeyaz mağaralar olmuştu sağolsun. Sonra onun bile yapay gelmesi nedeniyle çıkarttım. Delikli kalker kayalardan arka cama tavana kadar yükseltmeyi tercih ettim. Böylece istediğim gibi dekoru değiştiriyordum ve balıkları yakalarken zorluk olmuyordu. İşçilik harika, eğer ben doğal olmasada seviyorum diyorsanız oldukça güzel olmuş. Yalnızca görüşlerimi yazdım. Bol yavrulu bi akvaryum dilerim. Kalın sağlıcakla...
DOSTUM ELLERINE SAĞLIK AYNISI BENDE YAPTIRMAK ISTESEM BANA DA YAPARMISIN TELEFON NUMARAM 0533 610 92 15