4.000 TL'ye Bot+Motor tavsiyeniz

Konu, 'Şişme Botlar' kısmında denizbilimci tarafından paylaşıldı.

1. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Şubat ayındaki fuardan bot ve motor almayı istiyorum.

Bot 3 kişiyle balığa çıkabilecek nitelikte olmalı. Düzgün havalarda boğaza çıkabilmeli, marmara kıyılarında güvenle kullanılabilmeli.

Motoru en az tohatsu 9.8HP 2 zamanlı kısa şaft düşünüyorum. Her yıl MTV ödemem gerekmeyecekse 15HP de alabilirim. Dalışa giderken de kullanacağım botu. Marmarada o kadar güzel koylar var ki kıyıdan ulaşımı olmayan. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bütçe biraz esneyebilir.

2. adventurer

adventurer umut yetişken

En İyi Avı:
    iki torba midye:)
    boğaz olayı olmasa idi 9.8 tohatsuyu tavsiye edebilirdim.....15 bgde ne yazıkki yakanızı devlete kaptırıyorsunuz, bu bakımdan 9.9 4 zamanlı bir motor alarak hem ciğerli hemde vergisiz bir motor sahibi olabilirsiniz.....botuda 3 kişi olduğunuzu düşünerek 3.5 mt olarak düşündüm.....fiyatlara ne yazıkki hiç hakim değilim, ancak nacizane tavsiyem fuara bu iş için oluşturduğunuz tüm fonu yanınıza alarak gidin.....fuarın 1 gün sonrasına bile indirim kalmıyor, gözünüzün yaşına bakmıyorlar.....orada işi bağlayarak muhyeşem indirimlere ulaşmanız olası.....son olarak bütçede bir miktar esnemeden söz etmişsiniz, evet hiç fena olmaz :)
    en iyisini en iyi şekilde sahip olup kullanmanız dileği ile.....

3. ceranımoo_ist

ceranımoo_ist Yakup BULUT

Favori Kamış:
    okuma,linelife,remixon
    Favori Makine:
    Favorim Shimano Sahara 3000FD , Okuma İmpact 65,Okuma Eclipz ez 65
    En İyi Avı:
    levrek,çupra,yazılı orkinos, ceylan .....
    Bota marka olarak, Yamaha-Qıksılver-Glensun-Orca Düşünülebilir et kalınlıkları birbirine çok yakındır.Boy Olarak 3.60 3 kişi için uygun
    Motor Olarak-Honda-Suzuki-Parsun-Tohatsu Düşünülebilir bunların 4 zamanlıları ve 2 Zamanlıları piyasadaki diğer markalara oranla yakıt safıyatı makul derecede..

Sağlıcakla Kalın...

4. probzen

probzen Oğuz

En İyi Avı:
    37kg yayın
    9.9 HP den sonra kaptanlık belgesi istiyorlar diye biliyorum,4 zamanlı daha iyi

5. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Römörk ile nakil yapacaksan fiber tabanlı bot (Min 3.30 MT) 4 zamanlı motor edinmeni tavsiye ederim...Yok sök tak yapacam dersen Alemünyum taban bot 2 zamanlı motor (Min 9.8 Bg)
    Bot ile 3 Kişi avlanmak Galata köprüsünde avlanmak ile eşdeğer bunu tekrar gözdn geçir derim..:cool:
    Şimdiden hayırlı olsun....

6. denizbilimci

denizbilimci Hasan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme 4.40 ve Balzer Diabolo V, Cormoran Bullfighter 3.00 Spin
    Favori Makine:
    Shimano Titanos 5500 XSA ve Alivio 4000RB
    En İyi Avı:
    2,5 kg Torik
    Teşekkür ederim arkadaşlar, fuarda özellikle son gün çok iyi indirimler oluyor. 9,9 2 zamanlı tohatsu ve 3,20lik aluminyum tabanlı bir bot almaya karar verdim. Genelde 2 kişi avlanacağız, 3. kişi botta sıkıntı olur dediğiniz gibi.

7. eseses kikiki

eseses kikiki Gökhan Tunalı

2800'e sıfır ayarında ikinci el düşünebilirsin 9,8 hp 4t 2010 tohatsu motor düşüyor. 2t çok yakar. Bot seamaster 3,20.