Arkadaslar merhaba .. Bir denız asıgıyım. Daha once bır teknem vardı sattım, sımdı gıne tekne bakıorum 4-4,5mt arası Fiber 4 zamanlı 9,9-15hp aralıklarında tekne nerden bulabılırım.Selimpasa ıkımetgah net e ve cıvara baktım uygun yok var mı bılen!
Tekne-borsasi.com , Tekneborsasi.com , sahibinden.com, ... gıbı bır cok sıteye baktım.. sıtemızde taknesı olup ta satan varmıdır acaba?
sana tavsiyem ÖTb belgesi olmayan bir tekne ve motor alma yoksa 2009 dan itibaren değil balığa liman dışına bile çıkamadan bağlanır teknen benden sölemesi
pekı bır sey sorucam? bı tekne var da 2 el . teknenın ve motorun faturası var ama otb sı yok.. alduktan sora fatura ıle cıkartabılıyormuyz eger cıkıyorsa fatura da baskasının adı var gınede cıkar mı ne gıb sorunlar olur! ve masraf
ÖTB ancak faturayla çıkartılır. Fatura kimin adınaysa o çıkartabilir. hem mtorun hem teknenin faturasının aynı kişiye ait olması gereklidir. Ayrıntılı bilgi için özel msj dan ya da avukat_sss@mynet.com adresinden görüşelim
ayrıntılı bılgı burdan verebılırsen bence daha ıyı olur!! herkes okur ve yararlanır!! anladıgım kadarı ıle ıkı faturda aynı ısme aıt olması gerekıyor! farklı oldumu olmaz pekı faturaları kendı ustumeze alamazmıyız alırsak ne gıbı ıslemler gerekır 2.sorum da ıkısı de karsıdakı kıseye aıt fortura otb snı cıkardı ne gıb masrafla karsı karsıya 3 sorumda cıakrdık tan sora otb yı bıze devır yapamıyor mu bole almamız ne kdar dogru ve saglıklı ! gelıp almısın sora elımızden hıc bır yasal tutanagmız olmıcak cunku!
selam, madem selimpaşadasınız, celaliye ve kumburgazdaki sitelere bakmanızı öneririm...artık eski canlılığı kalmadı oraların ve birçok kişi teknesini terkedip gitti.. site kapıcıları ile bi görüşün bende celaliyedeyim ordan biliyorum....