arkadaşlar uzun yıllardır B.Çekmece-Güzelce civarında balığa çıkıyorum.Önce 25 hp 2 zamanlı Johnson motor ile başladık bu işe çok yaktığından sattım , ardından 4 zamanlı 20 hp Honda aldık onuda hırsızlara teslim ettik.. Artık gezip dolaşıp hava atmaktan sıkıldık amaç Güzelce tarafında balığa çıkmak.4.50 bi tekne var , hırsızlar yüzünden malesef motoru üzerinde bırakmayacağız o yüzden 6 hp bir motor düşünüyorum.. Güzelce tarafını bilenler acaba bu beygir orayı kurtarırmı ? Bildiğim kadarıyla balık için çok fazla açılmaya gerek yok.Marka olarak ne tavsiye edersiniz ?
Su modele bır gozatabılırsın,ekonomık ve yeterlı bır model senın tekneye gore bence.. http://www.avmarketi.com/asp/product/5126/6-HP-MARINER-4-ZAMANLI-MOTOR-M
Bende Kumburgaz taraflarında avlanıyoorum.Teknem 4.50 4 zamanlı 6 beygir mercury motorum var.Bu güçteki motor sana yeter.Taşımasıda 26 kg. olduğundan rahat taşınıyor.Alacağın motorla kazasız belasız nice güzel avlar yapman dileğiyle.
üstad teşekkürler , Suzuki ve Mercury arasında kalmıştım ama Mercury alıyorum sanırım yarından tezi yok..
mercury suzikiye gore fazla yakabilir ama dusuk milde çokda önemli değil. mercurynin birazdaha güçlü olacağına inanıyorum