4.50 tekne yer güzelce Motor Tavsiye

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında chilekesh1903 tarafından paylaşıldı.

1. chilekesh1903

chilekesh1903 Akın

Favori Kamış:
    Çapari
    En İyi Avı:
    İstavrit
    arkadaşlar uzun yıllardır B.Çekmece-Güzelce civarında balığa çıkıyorum.Önce 25 hp 2 zamanlı Johnson motor ile başladık bu işe çok yaktığından sattım , ardından 4 zamanlı 20 hp Honda aldık onuda hırsızlara teslim ettik..

Artık gezip dolaşıp hava atmaktan sıkıldık :) amaç Güzelce tarafında balığa çıkmak.4.50 bi tekne var , hırsızlar yüzünden malesef motoru üzerinde bırakmayacağız o yüzden 6 hp bir motor düşünüyorum..

Güzelce tarafını bilenler acaba bu beygir orayı kurtarırmı ? Bildiğim kadarıyla balık için çok fazla açılmaya gerek yok.Marka olarak ne tavsiye edersiniz ?

2. stevejones

stevejones ALPER

3. İsmail1905

İsmail1905 İsmail

Bende Kumburgaz taraflarında avlanıyoorum.Teknem 4.50 4 zamanlı 6 beygir mercury motorum var.Bu güçteki motor sana yeter.Taşımasıda 26 kg. olduğundan rahat taşınıyor.Alacağın motorla kazasız belasız nice güzel avlar yapman dileğiyle.

4. chilekesh1903

chilekesh1903 Akın

Favori Kamış:
    Çapari
    En İyi Avı:
    İstavrit
    üstad teşekkürler , Suzuki ve Mercury arasında kalmıştım ama Mercury alıyorum sanırım yarından tezi yok..

5. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    mercury suzikiye gore fazla yakabilir ama dusuk milde çokda önemli değil. mercurynin birazdaha güçlü olacağına inanıyorum