4.80 fiber tekne

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında umooth tarafından paylaşıldı.

1. umooth

umooth umut

Favori Kamış:
    Silstar 300
    Favori Makine:
    Shakespeare Firebird
    En İyi Avı:
    Mahmuzlu Camgöz, 94cm
    merhaba arkadaşlar,

4m fiber teknemi değiştirmek istiyorum. yerine biraz daha büyük kamaralı bir tekne bakıyodum fakat zamansızlık nedeniyle çok fazla uğraşamıyacağımı da düşünürek yine sandal tipi fakat biraz daha oturaklı ve uzun birşey bakmaya karar verdim. ahşap tercih etmiyorum çünkü malum bakımı için ekstradan zaman ve emek gerektiriyor. 5m üstü de vergili..o yüzden sahibinden de gezinirken şu tekneyi buldum. siz ne düşünürsünüz kullanan var mı yada tavsiye edebileceğiniz bir fiber sandal var mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...an-takma-ay-sonuna-kadar-3000-33487176/detay?

bir de bu sandalı 10hp 4 zamanlı honda itecek.muhakkak bir performans düşüklüğü olacak fakat çok problem olur mu?

2. esref surek

esref surek eşref sürek

Favori Kamış:
    tekne ile olta balıkçılığı
    En İyi Avı:
    7 kiloluk sinarit
    Umut bu tip tekneler oldukça denizci teknelerdir
    10 hp motor bunu götürür götürmesinede fazla bir sürat bekleme
    içinde 3 yada 4 kişi düşünürsen hızı düşük olur

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

oldukca güzel denizci bir bot 10hp 4 zamanlı hondada oldukca güzel bir motor yanılmıyorsam 4 pervanasi olması lazım çekiş açısından avantaj. Bildiğim kadarıyla 9,9 hp dan yukarısı için amatör denizci belgesi gerekiyor. bun belgenin zorunluluğundan kaçınmak için sanırım böyle bir tercihte bulundunuz. 1-2 kişi ile idare eder sürat yapamazsınız, hafif dalgalı havlarda sorun çıkarmaz ama yinede bozuk havalarda çıkmamak gerekir motor kurtarmaz (denizn şakası olmaz)sakin havalrda çok kötü bir sonuç vermez. aslıda bu teknenin hakkı 20-25 4 zamanlı mercury yada hondada olur çok güzel sürat de yapılabilir. Ama teknenin özelliklerinide okuyunca fiyatı oldukca uygun bir tekne hatta ödeme olanaklarıda çok güzel. Bence niyetiniz varsa kaçırmamak gerek

4. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Klasik tekne modeli....Alt kısmı yuvarlak..... denge durumunu denizde test edin........suat...selamlar

5. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Ben olsam bu tekneye içten takma motor alırım.

6. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Sahibinden com'a gir 6250 tl ye içten takmalısı var. koç tekne olarak ararsan görürsün.

7. YUSUF_1977

YUSUF_1977 yusuf

Böyle bir tekne alırken mutlaka ce belgesini ve batmaz olduğunu teyit edin ayrıca ahşap takviyeli fiberden uzak durun.Nacizane .Bu tip tekneler oturaklıdır hatta ufak bir yelken modifikasyonu yapılabilir.

8. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    o kayığa içten takma motor öneririm 15 hp falan iş görür zaten sürat yapacak bir kayık değil.

9. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

usuf abi ahşap takviyeli olmasının ne gibi sakıncaları var? mesela ahşap omurga üzerine fiber yapılsa daha oturaklı olmazmı? ahşabın oturaklılığı fberin bakım azlığı gibi ? bilgilendirirseniz sevinirim

10. hhbayraktar

hhbayraktar HASAN HAKAN

Favori Kamış:
    alba leader 4.50
    Favori Makine:
    daiwa ag 5000 ASB
    En İyi Avı:
    Levrek 2 kg
    ahşap takviye

ahşap takviyenin artısı olur eksisi olmaz. gerçi ayna dışında ahşap takviye kullanan pek yok. bazende omurgaya atılıyor kuruzluysa...