arkadaşlar merhaba daha öncede yazdım ama yeterli yorum alamadım. fotodaki 4.95 sürat teknesine motor arıyorum. bir adet 35 hp 2002 model johnson temiz bakımlı motor buldum bu yeterlimidir , işimi görürmü ,zorlanırmı acaba? genelde 4 kişi (350-400) kg gezilecek ve su sporu (ringo) yapılacak. motor 1 kere alınır , alıp pişman olmak istemiyorum.deneme şansımda yok. teşekkürler yorumlar için. http://img809.imageshack.us/i/spaceship6.jpg/
bence 50hp altı olmaz..vede 4 zamanlı olsa daha iyi olur..2ci el olmasa daha iyi tekne eski olabilir ama motor asla...
Halen satıştaysa tohatsu 2 zamanlı 45hp TLDI.....4 zamanlıdan bile az yakan, aynı zamanda muadili 2 zamanlılardanda performanslı müthiş makinalardır....teknenize uygun başka hp düşünebiliriniz ama TLDI teknolojisini hararetle tavsiye ederim.....
Kesinlikle katılıyorum. Ben de bu motoru kullanıyorum ve çok memnunum. Herkes bu motoru 2 zamanlı diye diğer 2 zamanlılar gibi zannediyor. Ama bu motor E-TEC. Sessizliği ve az yakışı ile mükemmel bir ürün. İddaa ediyorum eşdeğer tüm 2 ve 4 zamanlı motorlardan çok daha az yakıyor. Diğerlerine göre pahalı ama hakkını veriyor.
Forumun tarihi biraz geçmiş ama yine de söylemek isterimki surf kayak yapmayacaksanız çokda iyi götürür getirir, işini görür. yani o motor o tekneye rahat rahat yeter, için rahat olsun. Ama sürat yapamazsın. Nerden baksan o tekne 115 beygiri taşır. Kullanım amacına göre düşün hayırlı olsun.