Merhaba arkadaşlar, Saat 03:30 gibi hiç niyetim yokken sadece spin takımlarımı alıp,Tam kapıdan çıkmak üzereyken hanıma yakalandım bende gelcem dedi ve yola koyulduk.Saat 4 civarı ilk atışlarımızı yaptık. 15-20 dakika sonra güzellerden biri hanımın kucağına düştü atışlara devam ederken 50 li yaşlarda tanımadığımız bir amcamız geldi rastgele selam faslından sonra amcamız 4.60 lık kamışını açmaya başladı .Biz buralarda pek alışık olmadığımız için açıkçası kamışı görünce ürktüm.80 lik makinesi,50 lik misinasi,çaparisi ve 250 gr.lık kurşunu ise ayrı bir olay zaten.Ağzımdan `dayı burdan mı atçan onu` gibi bir cümle çıktı. Aldığım cevap ise `yeğenim biz bunla galata da ne balıklar tuttuk`oldu.Vardır bir bildiği deyip takımlarımın yanına döndüm.bir kaç dakika sonra çatır çutur sesleri arasında denize bir dal parçası indi.Amcamız kamışı atarken arkada ki ağaçlara taktırmış ve ağacın bir dalını suya indirmişti.Neyse bunu da atlattık derken bu sefer amcamız kamışı yere koyarken kamışın sapı benim kaburgaya battı (namussuz hala sızlıyor).Atmaya çalışıyor fakat her seferin de kurşun arkada ki ağaçlara gidiyor.Dikkat ettim ve atarken makinede ki teli açmadığını farkettim.yanına gidip `dayı senin yay bozuk mu` dedim.Hangi yay dedi gösterdim ,baktım yay sağlam.Atarken yayı açmasını söyledim.Bu sefer ise aldığım cevap `yok yeğenim o açılmaz onu açınca misina dolaşıyor `oldu.Ses çıkarmadan kaçtım,ne de olsa her avcının bir av taktiği vardır saygı duyarız bu arada diğer iki güzeli de 10 dakika aralarla ben kucakladım.Tabi biz bir taraftan at-çek yaparken bir taraftan da amcamızı kolluyoruz.Amcamız kamışı savururken resmen yere kapanıyoruz,olur ya kafadan falan darbe yeriz 250 gr.lık kurşun dile kolay netice olarak amcamız sabaha kadar arkamız da ki ağaçların çıkıntı yapan fazlalık dallarını budayarak bir nevi amme hizmetin de bulunmuştur,hoşgörmek lazım.Bu kelle koltukta geçen av gecesinden bize kalan ise aşağıda ki güzeller olmuştur.Balıklar 0,14 – 0,16 örgü misina +shimano catana bx 2.70 - okuma v system 2.40 kamış + Maria Blue Code 60 mm `MIH` kodlu sahteler kullanılarak at – çek yöntemi ile alınmıştır. Hepinize bol balıklı,kazasız belasız avlar dilerim arkadaşlar,rastgele… [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Amca atıyooor yereee yat. Var öyle amcalar sağa sola bakma ufak tefek hesap yapma yeteneği olmayan Ama en çok 60 yaş üstü kolormatik gözlüklü amcalar var onlardan korkuyorum çok sinirli oluyorlar Çok güzel av tebrikler.
tebrikler, geçmiş olsun aman kaburgalara dikkat. Allah korusun kırıldı mı hayatı insana zindan edebilir.Böyle usta avcılardan da uzak durmakta fayda var insanın başına her şey gelebilir. Daha büyükleri rastgelsin.
teşekkür ederim.amca 250gr. kurşunla resmen terör estirdi.Darısı başınıza.Ama balık kısmı ,amca kısmı değil
Maşallah abi, senin levrek raporlarının zevki de başka oluyor. Kazasız belasız kurtarmışsınız kendinizi çok şükür