Hazırlıklar palamutan yanaydı ama lüfere hayır dıyemedık... Balık bu sene bıraz gec kaldı ama herhalde tam gelıyor lufer,palamut bakalım ne yapıcaz yıne omrumuz denızde gececek
Önder bu ne sürpriz böyle !!! Muhteşem vallahi, emeğinize sağlık, her şey yüreğinizdeki gibi olsun Rastgele
Hey maaşallah hem balıklara hem size Ne güzel görüntüler bunlar,insanın içi gülüyor bu güzel derya efelerini gördükçe.Avınız daim balığınız bol olsun.Daha nicelerine rasgele...
Önder çok güzel haberler bunlar demekki bizim buralara yaklaştı balık uzun olta ile yakalandı heralde yem olarak canlı yemmi yoksa sahte ilemi yakaladın bilgi verirsen seviniriz büyük balıklı avların olsun rastgele
balık ypamadı ful balıktaydım..Bu sene balık yapıcak adam gibi balıga gidemicem :| Ama özlemi bu kuzularla gideriyoruz çok şükür Güzel av
lütfenn canım ağbim elinize kolunuza sağlık herşey çok güzell ben biraz acemisi oldugum için nasıl yakalandığınız hakkında biraz ip ucu verebilirmisiniz acaba?
Lüfer avı en guzel sandaldan uzun oltayla yapılır yem olarak canlı zargana kullanmak gerekir.Zamana gore degısır bazen yaprak, bazen canlı istavrit, bazende rapala ve kasıklada balıgı alırsın.Uzun oltayıda sorarsan sitede bu konuyla ilgili birçok acıklayıcı bılgı var.Eger bulamassan ben tekrar ızah ederim.
Tebrikler. Bu görüntülerin üzerine şimdi balığa çıkmak şart oldu. Allah'dan hafta sonu. Bizde kıyıdan yoklayalım bakalım. Darısı başımıza. Murat Uzer