Yer: Saros Danişment Orman Kampı Tarih: 16-19 Eylül 2010 Kıyı Avcılığı: Kamp sahilinden akşam saatlerinde yeterli miktarda ve büyüklükte mercan, karagöz, ispari, zargana alındı. Deniz 4 gün boyunca çarşaf gibi sakindi. Yem olarak sadece tavuk göğsü kullandık. Takım klasik 2'li dip oltası. Zıpkınla Balık Avımız: Dalışlarımızda devasa vatoz ve mığrı dışında hiç büyük balık görmedik. Ancak kampta karnımızı doyurabilecek kadar orta boy karagöz ispari ve eşkina vurabildik. Koskoca kampta kampçı ve bizden başka kimse yoktu. Zaten kamp dün itibariyle sezonu kapadı. Sonuç olarak kapanışı biz yaptık ve unutulmaz güzellikte bir 4 gün geçirdik.
Tebrikler ,bir dahaki sefere zıpkınla biraz daha Yayla tarafına 8-10 metrelere bakmanızı tavsiye ederim Rasgele
tebrikler ellerinize keyfinize sağlık, kampta sizden başka kimsenin olmaması bence gayet normal elinde zıpkınla ortalarda gezen birini görsem bende o kampa gitmezdim
Tebrikler ve teşekkürler. En iyi kamp zamanlarından birinde, yaz-sonu sonbahar-başında çok güzel bir kamp olmuş. Çok daha güzel kamplar ve avlar sizinle olsun.
Tebrikler... 2010-2011 balık sezonunun açılmasıyla birlikte yapılan bu başlangıç bence önümüzdeki ayların çok bereketli geçmesinin habercisi gibi. yeni dalış malzemelerin çok güzel. Bazıları bir cep telefonuna 2000 tl. para veriyor sadece konuşmak için ama sen bu harcamaları tamamen ve tümünü kendin için harcıyorsun. Bu da olayın farklı bir güzelliği bence. Artık sen, tam bir PROFESYONEL sin. Tutmuş olduğunuz başlıklar süper ötesi. Özellikle çadır harika. Senin gibi maceraperest bir arkadaşım olduğu için çok şanslıyım. tebrikler ALLAH devamını birlikte yapmayı nasip etsin.
Çok istediğim halde gelmek nasip olmadı, harika bir sonbahar kampı olmuş. Havalar iyice soğumadan tekrar giderseniz bende gelirim inşallah. Ama bu sefer tuzlanmış karides ve Zodiak botla tabii.
Teşekkür ederim Ferit Bey, içimizdeki macera ruhu hiç ölmesin Tekrarını beraber yaparız inşaallah. Hüseyinciğim sen fırsatı kaçırdın, sezon kapandı seneye gideriz artık.
aynen katılıyorum. site yönetimi bence bu tür raporların sadece hafta sonları siteye konulmasına izin vermeliler. işe güce dalıpta bunlara bakmak hiçde kolay olmuyor arkadaşlar.
herekese tebrikler çok güzel bir kamp olmuş, ülkemizde yakalan balıkların hala 1,5 lt pet şişelere doldurulduğu bir ortamda,balık için neler yapılabileceğinin, balık avcılığına verilen kıymeti, balığında uğruna günler harcanabilecek kıymetli bir canlı olduğun gösteren bir rapor
Teşekkür ederim Tamer, hakikaten çok zevkli ve bir o kadar da meşakkatli bir organizasyondu ama buna değdi doğrusu.
Hasan bey avınız ve keyfiniz daim olsun. 30 Ağustos'ta Saroz tarafına gittiğimde keşfetmiştim Danişment Orman Kampını, burası havalar soğuyunca da güzel olur, balık kampı için gelmek lazım diye düşünüp kamp bekçisi ile konuşmuştum. Yaşlıca bir amca, bir de siyah köpeği var. Kışın da orada ikamet ediyormuş, kamp kapandıktan sonra da gelip kendi çadırımızla kamp kurabileceğimizi söylemişti, kamp içindeki restoran market vs. kapanıyor kimse olmuyor tabi ama tuvaletleri kullanıma açabileceğini belirtmişti. Eğer bu şekilde gidersek buradan haberdar ederim sizleri, çok sakin ve huzurlu bir yer, ama bakalım kışın nasıl olacak... Sevgilerimle...
Hasan bey, Ortam, avınız, dostuk herşey tek kelime ile harika gözükmekte ne güzel Sizi ve gıyabınızda tüm ekibi kutlarım En kötü maceranızın böyle geçmesini temenni ederim.
Teşekkür ederim Mehmet Bey, kampta kimse yokken bir başka güzel oluyor. Sadece kampçı ve siyah köpeği (kıvırcık) bu ismi biz koyduk) Ekim ayında bir sefer düzenleyebiliriz. Kampçı 1 ay sonra gelin de o zaman görün balıkları demişti. Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim Serbülent Bey.
Çok güzel bir macera yaşamışsınız, tebrik ederim. İnanın şu an sarosda olta atmak için her şeyi göze alırdım. Rastgele.
selam bende danışmentte çok avlandım ama açıklarda balık daha bol özellikle çupra ama oraya gittiyseniz en iyi avlak erikli girişinde gölün denizle buluştuğu nokta harika levrek yapıyor tavsiye ederim. hayırlı avlar ,rastgele
Hasan bey tebrikler..bu arada resimlere bakarken içim gitti harika bir kamp olmuş hani derler ya kıskanılacak türden..