Merhaba arkadaşlar ve abilerim.. Dün fabrikada arkadaşlarla balık muhabbeti yaparken delinin biri ''Abi seferihisarda nah böyle pabuç kadar çipuralar çıkıyormuş'' diye kuyuya bi taş atınca bizede bugün o taşı çıkarmak düştü hihi Hemen çocuğu kafa kola alıp noktasına taşına kadar ayrıntılarına girip tam yeri öğrendik,yetmedi google earth açıp şurdan karşıyamı sallasak,yok böyle burundan daha iyi iş yapar,yok yok en iyisi o burunun ucundaki kayalıklar falan filan diye diye mesaiyi bitirdik Velhasıl kelam yarın gidilemmi lan dedi birisi (Hayy demez olsaydı ) Aslında bide yeni aldığım Okuma Trio RC-55 İ denemek istiyorum oda ayrı bi hikaye,Ryobi 6000 vi almaya girdiğim dükkandan ne zaman okumayı poşete koyup çıktım bi ara onuda anlatıcam... Neyse..Sabah servise abi ben gelmiyorum arabayla gelicem diye mesaj çekince,yinemi balık bırakın olum tutamıyonuz işte diye mesaj atmazmı herif bana Aboo manyak gaza geldim tabi..Neyse 7 de fabrikadayız inanın 3 ü zor ettik saat 3 dedi biz marşa bastık hoop narlıdere yemci irfan..Yengeçdi,sülünezdi,madyaydı anaa adamda bişey bırakmadık..Yengeçi madyayı sayma 3 kişiye 100 tane sülünez almışız hihi Neyse abi,tamammıyız çıkıyozmu derken acık daha alsakmı diye söyleniyodu benimkiler hihi Baktım bunların oluru yok hadi hadi geç kalıyoz deyip kendimi attım dışarı,bas marşa hoop seferihisar..Ben 2 kamış açtım birine yengeç takıp gezer kurşunlu çipura takımıyla bekletiyorum diğerinde sülünezle kıyıyı tarıyorum... Gelelim yavaş yavaş sonuca...Dip fena,tarlada bu kadar ot olmaz..İzmaritler,isparozlar basmış o tarlalarıda.. Niyet biraz gezmek,biraz sülünez biraz deniz kokusu ve illaki muhabbet.. Çipura nerde derseniz kim kaybetmişki biz bulalım.. 2 isparoz 1 izmarit geldi benim payıma onlarda zaten suya iade.. Kalın sağlıcakla...
Balık avı sevdanızı o kadar güzel dile getirmişsiniz ki tıpkı bir çocuğun bayram heyecanı tadında olmuş teşekkürler, bir dahakine balık açısındanda verimli olur inşallah
Yemcileri zengin ediyoruz, Artan yemlerle bölgeyi bolca yemliyoruz. bir de balık neslinin tükendiğinden bahsediyoruz Halbuki biz amatörler balık besleyip büyütüyoruz
Teşekkürler Faruk, çok keyifli ve güzel anlatım. Balık yönünden kısır geçse de yeni bir avlak fizibilitesi yönünden faydalı olmuş. Nice keyifli balıklı avların olsun.
faruk bey merhaba, gerçektende deniz kokusu, güneş muhabbet azda olsa balık yakalamak. daha ne olsun. iaedler için teşekkürler.
FAruk Merhabalar ; Olsun olsun arada böle gezip , temiz hava almak ve yeni yerler görmek lazım geliyor insana En eğlencelisi de işte böyle spontane gelişen organizasyonlardır aslında ; nitekim sizde o heyecanı sohbeti muhabbeti yakalamışsınız gerisi de bahane işte ama insanın umduğu gibi acık da balık olsa olurdu tam şahane MEvki olarak aynen dediğiniz gibi pabuç gibi çipuralar çıkıyor oralardan Banada kilo civarı bikacı nasip olmuştu oralardan zamanında o resimdeki taşın üzerinden onca olta atmama rağmen hiç dişe dokunur bir balık gelmedi ama kısmetsizlik taşta ben sana sölim o bölgede sardalya veyahut hamsi ile avlanın bak bide bunu deneyin... şimdi bi coğu hamsi mi dicek belki de evet hamsi... Hamsi ile aynen öle dediğiniz gibi çipuralar , sargozlar alıyorlar o bölgeden ( bizzat şahit oldum ) Çok iri kefaller ve çok iri sarpalarda çıkıyor o koydan
Teşekkürler Cihan,hepimize inşallah..Aminnnnn hihi Sağol İsa abi maksat muhabbet işte balığın canı isterse gelir istemezse de yapıcak birşey yok Sağol Yasin,önümüzdeki ay kıyıya yakın bir adada 2-3 gün sürücek bir balık avı kampı yapmak istiyoruz bu ekiple ama sanırım aç kalıcaz Hah işte olmadı yanımızda götürdüğümüz yemleri yeriz artık hihi Sağol Volkan senin raporlarında maşallahı var Ben teşekkür ederim Hakan bey.. Ohoo Engin şimdide senmi aynı kuyuya taş atıyorsun Tam silmiştim o koyu kafamdan ama bak şimdi sen böyle yazdın ya nerden baksan 2-3 seferlik daha boş dönme kredisi var artık bende hihi O taşın 10 metre sağına doğru denize biraz giren taşlar var önce oradaydım ordan durduğum taşın sol tarafına doğru 40-50 metrelere atıyordum...Olmadı resimdeki taşa geldim bu sefer sağa doğru ve karşıya doğru taramaya başladım ama nasip değilmiş işte..Zaten 17:00-19:00 arası kaldık çokda durmadık öyle güneş batımını falan bekleseydik belkide birşeyler çıkardı..Başka sefere inşallah..