Herkese Slm; Babamla Cuma günü akşam balıga cıkmaya karar verdik ve cumartesi sabahı güneş doğmadan saat 5,30 gibi denize açıldık. ilk bir kaç tur attık ama bişi vurmadı bu sefer karşı kıyıyı denemek istedik ve gider gitmez balık vurmaya başladı bana takılmıştı bi çektim melanur geldi . 50 metre gittik bi kıpraşma daha onuda cektik levrek geldi 20 30 metre daha gittik bu sefer babama vurdu ve tam tekneye alırken melanur kaçtı ortalama 1 saat daha dolaştık ve 2 melanur daha aldık. Denizden cıkarken silikonların kuyrukları yoktu. Denizdeyken babam ve ben cok sert 2 vuruş almıştık ama yeni ağzına almadı sanırsam balık ve kuyruklarını koparttı . Saygılarımla.. Bunlarda kullandıgım silikonlar:
Alpercim tebrikler Ne varsa Ege de var, su baliklarin guzelligine bakin.. Minanirlar da mi silikona geldi? Birde kac cmlik modeldi kullandiklariniz? Birinciyi hic kullanmadim daha once ama alttaki beyaz simli levregi en iyi kandiranlardan biri ucuzluguylada amatorun cebine butcesine uygun ve hesapli Pahali sahtelere en guzel ornek raporlardan biri. Babana selamlarimizi soyle Alpercim tekrardan tebrik ederim Afiyet olsun.
saol mehmet abi. 6.5 cmlik sarı ötekini bilmiorum bugünde gittik 10 tane melanur yakaladık 1 tane teknede elimden düşürdüm
Bende silikon ve mutelif sahtelerle avlanmayı çok seviyorum balığı kandırmak yemli beklemeli avdan daha zevkli oluyor. Tebrik ediyorum bende balıklar çok güzel
Onlarida bekliyoruz Alpercim Bu arada merak ediyorum, bi ara forumda okumustum melanurlarin agzindan parazit cikiyor diye 2cm uzunlugunda falan.. senin avladiklarinda ciktimi? acaba cins cins degisiyor mu..
Ya ben senede 45 gunluk iznim var onunda tumunu egede geciriyorum, avatarim aslinda herseyi kisaca acikliyor Koray aslinda sizin oralarda da cok verimli avlaklar var, bu tur buyuklukte mirmirlar, cipuralar v.s. avlayabilirsin.
Bu benim yakaladığım hanosta çıkmıştı ama ağzından değil balığı sudan çıkarttığımda kuyruğuna yapışıktı ve rengi beyaz değildi.. hamam böçeği gibi rengi vardı, tipide aynıydı.. sudan çıkarana kadar balığın ağzından çıkıp kuyruğuna gelmediyse ağzından çıkmayanıda var demek ki
Alpercim ben ilicaya geliyorum, arkadasin yazlikta kaliyoruz yaklasik 25-30 gun oradayiz, baliga cikiyoruz surekli... bizdeki hastalik biraz kiyilardan kesif yapariz, yeni avlaklar buluruz, kerteriz aliriz v.s. cok guzel geciririz yazimizi.. kismet olurda tanisir avlaniriz beraber insallah Ama ben sana soyliyim, sen bu yasta levrek kovaliyorsan, yakindir akyalarin pesinde kosman
İnşallah Abi tanışırız bizim tekneyle balıga flan cıkarız güzel bi ortam olur ben seni levreğin bol oldugu yere götürürüm Egedeki Balık Başka Bi yerde yok