4 saat at-çek birde kefallerle uğraş :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında gacal tarafından paylaşıldı.

1. gacal

gacal Deniz Uzun

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.40 5/25
    Favori Makine:
    Shimano Exage 3000 SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 4,5 kg
    bugün haritadan bulduğumuz (karaburun tarafı) meraya eşim ile bir gezi düzenledik. su harika. yer mükemmel. saat 2 gibi at-çek yapmaya başladım. bu saatlerde balık alınmasının zor olduğunu bile bile belki dedim... denemediğim sahte kalmadı. en son kaşık atayım dedim. alba toby 2 numara. hiç bir sahtenin beceremediğini bu kaşık yaptı. inanırmısınız yaklaşık 1,5-2 kg lik bir rus kefalini peşine taktı. baştan anlam veremedim. kefal - kaşık :eek:

7 yıldır aynı zamanda zıpkın ile balık avlıyorum. fakat bu aralar at-çek işine fena sarmış durumdayım. kısacası balık rus kefali başka birşey değil :)

balık deli gibi takip ediyor, 1-2 metre önüme geliyor fakat atlamıyor. (zaten atlamasınıda beklemiyorum :rolleyes: )

fakat benim almadığım kefal kaşığı neden takip etsin?

sonuçta hazırlıklıyız. balığa gittik. 1,5 kg kanat-but ikilisi + geçirilen mükemmel bir gün + güneşten domates gibi olmuş 2 yüz :)

kalın sağlıcakla..

2. atçekgökhan

atçekgökhan GOKHAN

balık zanedıyor onu merakından takip ediyor.kaşık birçok rapaladan ve sahteden daha etkili bir atçek yöntemidir.1 lıralık kaşığın yaptığı işleri çoğu zaman rapala ve diğer sahteler yapamıyorlar turnada ve lüferde en etkili sahte kaşıkdır.daha sonra slikon ve rapalalar gelir.çok pahalı oyuncaklarla tuttulduğunu zanneden balıkçı dostlarımız için balıkçılık av endüstrisinin çoğu zaman aldatmacasıdır o boyalı harikulade gerçek balıkdan farksız sahteler kaşığı tek geçerim atçekte sıralamada herzaman baştadır.benim için

3. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    bir çok balıkta merak vardır , saldırmasada takip eder :DD

4. tavaslı64

tavaslı64

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan-alabalık-2 kilo civarı
    Alabalık avında tatlı su kefalleri özellikle kaşığı takip eder ve iri olanları kaşığı alır.Bazen bıkkınlık verir,alabalık sanırsın bakmışşın kefal.

5. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    bende sahteyle kefal sargoz melanur yakalamışlığım var ne oluyorsa meraktan sanırım :)