albastar bosphorus kamıs kullananvarsa görüşlerini ve xrap lerden seçtimde sizlerinde önerilerinizi almak istiyorum teşekkürler
kamışın 200-300 gr atarlı olanını kullanıyorum rapala zamanlarında. Yanımda çok uzağa atmak için kendini parçalayanlar atış yaptıktan sonra onlardan daha ileriye düşmemi hayretle seyretmekteler. Öyle kamıştan ses falanda gelmiyor gelişi güzel atıyorum. Sözün özü memnunum ve rapala harici çaparide vs ziyan etmiyorum kamışımı. 150-200 olanıda eminim aynıdır.
X rap HS Yİ Aldıysan bi kaçtane daha al derim sana Sırtı için bundan daha avcı başka bir rapala yok en azından iskenderun yumurtalık ve karataşta
Bende de kamışın 200-300gr atarlısı var. Ağırlığı dezavantaj ancak uzak atışlarda güzel bir kamış. Geçen sene yemli avlarda da gayet iyi iş yaptı.
%40 İndirim nerede? Hangi fiyata dayanarak %40 indirim yapıyorlar ? Bu ürünlerin standart bir fiyatı varda; firma bu fiyatlar üzerindenmi %40 indirim yapıyor anlamadım. Öyle bi şey varsa hiç durmayıp bende alayım ! Fiyatı belirleyen zaten firma değilmi ?
aradım konuştum stoklarında gecen seneden kalan ürünleri girmişler sınırlı sayıda satış yapılıyormuş inceleyin derim baya kayda değer indirimler yapmışlar hemen anasayfada
Ya zaten bu kamışı ilk getirdiklerinde kampanyalı 125 tl ye veriyorlardı almayanı dövüyorlardı bende o zaman almıştım hala evde durur, iyi kas yapar İndirimli fiyatı bile peşin ödersen 168 tl resmen uçmuşlar bence