Dün gerçekleştirdiğimiz avdan küçük bir kare. Kısmetimde bu güzellik varmış. Wtd aksiyonu ile gelen takip ve kalama sesleri... 2 adet de iğneden kurtuldu ama bu tosun hepsine bedeldi. Mide yağ dolu. Sanıyorum yumurta öncesi, " ne yersem kar ulen" tavırları Hepinize rast gelsin Kamış : Daiwa Lateo 2.90 10-50 Makine : Daiwa Cast'izm 25 qda Braid : Fins WindTamer 22 Sahte : DUEL Silver Dog F940 9cm 13gr (HOKS) 3.470 kg geldi
Maşallah tebrikler, İnan bey bir şey sormak istiyorum bu levrek hangi aylarda av veriyor? Dün birine sordum Mayıs ayından Aralık sonuna kadar olduğu söylendi doğru mudur? (Akçakoca/Batı Karadeniz) Deniz balıkçılığına bu sene çinekop ile başladım. O da, bazılarının söylediği balık daha dönmedi, Rusya taraflarında, Aralık sonuna kadar devam eder tahminleri tutmazsa bitti gibi Ben de yeni hedef arayışındayım. Kalkan ve Eşkina oluyor. Kalkan avı çok zevkli değil, Eşkina için de kayalıklarda avlanmak pek müsait olmuyor. Levrek avı araştırmalarına başlıyayım dedim ben de
Açıkçası, bizim bölgemizde (Körfez), kış aylarında, zemheri soğuklarda daha saldırgan oluyor. Yumurtaya binmeden önce, mümkün mertebe yiyip yağlanıyor ki bu dönemde saldırgan. Bir de yumurtayı bıraktıktan sonra. Bunların haricinde, daha çok saldırgan balıklar ile uğraşıyoruz (Kofana, Akya, Sarıkuyruk gibi)
Tebrik ederim güzel balık. Ne güzel bir bölge bu körfez, kofana, akya, sarıkuyruk, hepsi tutmak istediğim balıklar arasında....
İnşallah Darısı sana Gürcan Teşekkür ederim Nereye yırttın Ben Karadeniz levreği istiyorum hihi Teşekkürler kardeşim
Tebrikler İnan. Güzel bir levrek. Fotograftan anlayabildiğim kadarıyla erkek. Midedeki yağları yeme emi.
Hemşo tebrikler. Gerçek tosun paşayı bulmuşsun daha iyileri olmasa bile aynından tekrar tekrar rastgelsin
Tebrikler.Darısı böyle avları ve anları bekleyenlerin başına.Bütün, vicdani limitleri gözeten avcılara bol şanslar,rastgele.
Teşekkürler Teşekkür ederim. Rastgelsin :laughing: Yedim bile Sağol kardeşim Alıp gelem mi daha iyisini Daha ufakları sana hemşom Teşekkürler Teşekkürler Amin, teşekkürler Teşekkürler Roy Bakacaz nereme yaradı
Heyyy Maşallah tosunda süpermiş eline sağlık güzel yakalamışsın. Makineye baktım 450 gr diyor ve su üstü av yapılmış reeling iki kez maşallah derim :thumb: :thumb: :thumb: