Herkese Selamlar Av yerimiz Bodrum Tuzla Koyu dip olta ve yem olarak mamun kullanılmıştır. Çoğunlukla mercan ve karagöz çıktı nadir olarak da çipura. herkese rastgele
Salih bey tebrikler, tek kelime ile harika bir av olmuş. Ellerinize sağlık. kullanılan takım, av derinliği vs detaylarıda iletirseniz süper bir paylaşım olur
Tebrikler,gerçekten çok güzel balıklar,mercanlar süper görünüyor.Güzel avlarınızın ve paylaşımlarınızın devamı dileğiyle, Rasgele,
Tebrikler çok Güzel, İmrendirici bir av olmuş. Serbülent Beyin dediği gibi detayları aktarabilirseniz memnun olurum.
tebrik ederim, çok güzel bir av gerçekleştirmişsiniz, Tuzla koyu,yarımadanın tam olarak neresine denk düşüyor,bu konuda bilgi vermeniz mümkün mü?
Bu soruyu tam ben sorucaktımki benden önce davranmışsınız. Google map ten baktım güvercinlik tarafında Tuzla evleri, tuzla otel gibi bişeyler gördüm.O civarda sanırım...
Dediğiniz gibi mavi tur rotalarında da görünüyor.O bilgilere göre de yalıçiftlik civarında bir koy gibi geldi bana. Konuyu açan arkadaş cevağlasada rahatlasak
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkürler. Vaktim olmadığından dolayı cevap yazmam gecikti kusuruma bakmayın. Avda kullanılan malzemeler sıradan markası olmayan hazır satılan takımlardan bilgi isteyen arkadaşlar için cevaplayayım dedim herkese rasgele