5-12 ağustos Foça Av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında magiclife tarafından paylaşıldı.

1. magiclife

magiclife levent murat çelik

Merhaba,
    Foça'da rüzgar sertti.su soğuk.amatör balıkçılar Boru kurdu,mamun vb. gibi yemli el oltaları ile kısmetlerini aradılar.Kıbrıs oltası ile sabah saat 6-9 arası çift olta ile atış yaptım.Maalesef kefal vurmadı.Yemli takımlar ile karagöz çok az mırmır ve isparoz vardı.Rüzgar hafifleyince tekne ile açılan balıkçıların da çok fazla bir şey alamadıklarını gördüm. Menendi cafe önünde ahtapot çekenleri gördüm gece takımlı yemli oltalarıyla, yine gece yemli oltalara isparozlar vurdu.Ben sert yem istediğim için ahtapot taktım,çelik iğne, büyük balık istedim.Takılmalara karşı 20 gr kurşunu takılmayan yaptım.kısmen işe yaradı.küçük balıklarda ahtapotu parçalayamadıkları için kafam rahattı.Büyük bir isparozla finali yaptım.
    Saygı ve Sevgilerimle

2. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Afiyet olsun :)
    bu hafta sanırım heryer durgundu ege kıyılarında. 2 hafta önce bende yeni foçadaydım zodiac ile açıldım akşam suyuna % 80 suya iade oldu iri balık bulamadım bi tavalık mercan aldım doyumluk okadar. karadan ise kefal dışında birşey almak nasip olmadı bu sene ama çakmaklı tarafını nemrut limanına doğru giden kısımları deneyin derim Eğer varsa vaktiniz.

3. magiclife

magiclife levent murat çelik

Urlaya Altınköy e döndüm efendim.Burada da deniz yapmak nasip olmadı.Cumartesi İstanbul da olacağım.Palamut var diyorlar boğazda ama bakalım.
    Kıbrıs denedim Foça da ama mantar üzerine sarmak mı daha doğru mantar serbest ekmek ayrı bir şekilde mi doğru bilemedim ? Siz Foça da nasıl avlıyorsunuz.