Merhabalar ben Faruk Ofluoğlu. İsmimden de anlaşılacağı gibi Gürol Ofluoğlu'nun oğluyum. Hem herkese merhaba demek isterim. Hem de konu açmışken fikirlerinizi rica ederim. 5.20 boyunda bir fiber tekne almak üzereyim. Tekne sahibi, motorun faturasının olmadığını ama hemen fatura kestirebileceğini söyledi. Birincisi bu sağlıklı olur mu? İkincisi diğer gerekli evraklar nelerdir? Benim tekneyi aldıktan sonra hazırlayacağım evraklardan ziyade tekneyi alırken kontrol etmem gereken evraklar nelerdir? Bir de tekne Silivri'de bulunuyor. Hani şansa oralarda biri oturur da bana bu konuda yardımcı olursa çok sevinirim. SAYGILARIMLA.
Faruk öncelikle hoş geldin Eşim Faruk derki:" Teknenin faturasını istersen kestirebilirim ne demek, teknenin faturası ya vardır, ya yoktur ! bu şekilde alışveriş baştan sağlıklı olmaz ! bir araştırsın diyor Gürol Abi' ye selamlar, sevgiler
Merhaba Sevil kardeşim,teknenin değilde kıçtan takma motorun faturasını soruyor. Faruk kardeşime selam söyle.
Gürol Abi, Faruk; motor için de aynı şey geçerli, faturası varsa vardır, "olmazsa kestiririm" diye bir şey yok zaten diyor. Bu arada onunda selamları var, ellerinden öpüyor
Teşekkür ederim,sevgili kardeşim.Ara sıra da olsa karşılaşmak güzel. Aman dikkatli ol bu akşam N@mık diye bir mayın dolaşıyor .
teknenin ve motorun faturasıyla birlikte bağlı olduğunuz liman başk gidip teknenin kaydını yaptırıyorsunuz emin değilim ama 9,9 ise sadece kayıt yapılıp bulunması gerekenler listesiyle ve listedekiler tam olarak denize çıkabiliyorsunuz 25 bg ye kadar sadece birkez kdv vs ödeyip adb amatör denizci belgesi ile yani ehliyetle çıkabiliyorsunuz vergiye tabi değil 25 bg üstü yıllık mtv motorlu taşıt vergisi var en iyisi liman başkanlığından kesinleştirip motor durumu ve sizi en az kaç bg kurtarır inceleyin ona göre motor alın derim motor 4 zamanlı değilse hiç uğraşmayın bence yakın zamanda yasaklanacak 2 zamanlılar hayırlı olsun kolay gelsin
Faruk sakın inanma,bu sitenin en tehlikeli en gıcık adamıdır,istersen Sevile sor.Zaten nereli olduğunu söylemem bile yeterli.Çarşambalı
Evet tam benim istediğim gibi Böyle uslu çocuklar gibi durmak size yakışmıyor. Neyse konuyu dağıtmıyalım arkadaşlar,kendisi şu anda oğlunu ve gelinimi sahilde gezdiriyor.Daha sonra sizlere cevap verecektir.
Son 5 seneye kadar at yarışı hariç her türlü oyunu oynadım ama artık yaşlılıktanmı nedir,para bana pek cazip gelmiyor.Gülme sakın ,hakikaten insan ne zaman sağlık sorunlarıyla karşılaşırsa o zaman aklı başına geliyor.Sahip olduklarımla daha mutlu olacağımı sanıyorum,fazla para insanları her zaman şaşırtır.
Sevil Hanım sizin ve eşinizin ilgisine teşekkür ederim. Kusura bakmayın dışardaydım. Erken cevap yazamadım. Bu site de biraz tehlikeli herhalde. Babam var Namık Bey var. Ben acaba başka bir site mi bulsam?
Rica ederim efendim. Gürol Abi ve yakınlarına yardımcı olmak boynumuzun borcudur Yardımcı olunmazsa Namık ile devreye girerler görüyorsunuz