Sönük geçeceği düşüncesiyle bu sene gitmeyi hiç düşünmezken, bir arkadaşımın evin posta kutusuna adıma bıraktığı davetiyeyi alınca, '' Gitmek vacip oldu.'' dedik ve bu gün sıcağa aldırmadan kendimi fuarda buluverdim. Gerçekten de geçen yıllara kıyasla, çok daha sönük buldum. Fuarın en güzel ve zengin standı TURAÇ idi. Stand görevlisi arkadaşla bir kaç poz için müsade isterken sohbeti koyulaştırdık. Sağolsun yakın ilgisini esirgemedi. Gereksiz bir şeyler yazarak kafanızı şişirmek yerine kısa keseyim istedim. TURAÇ bu markaların yetkili ithaalatçısıymış. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
1 Haziran Cumartesi akşamı gönderdiğim konu, moderasyon kontrolünden geçerek yeni yayınlanmış ( 3 Haziran 2013 ) ve dolayısıyla 2 gün önceki konuların altında sümen altı gibi kalmış. Yapılması gerekli ufak tefek rötuşlarda, konu 24 saati geçen konulardan olduğu için düzeltme ve değişiklik yapma buton süreci sona ermiş. Artık eksiklikler için hoş görünüze sığınırım. Bu kadar beklememeli diye düşünürüm. Şayet bu kadar geç yayınlanacaksa da, konuların açıldığı saat değilde, yayınlandığı saat baz alınmalı, butonlar aktif olmalı.
Teşekkürler Tefik ağabey.Ne kadar çok gidip görmek istesemde gidip gezip göremediğim bu fuarı sizin sayenizde gezip görmüş kadar oldum.Çekmiş olduğunuz fotoğraflar gayet güzel ve tatmin edici.:thumb: Ayrıca makinalarını severek kullandığım spro nun yetkili ithalaççısının TURAÇ dış ticaret ltd.şiti.olduğunu bu konu sayesinde öğrenmiş oldum.:thumb: Umarım bu ithalatçı firmada yarın öbür gün başımız sıkıştığında bir CENGİZ BALIKÇILIK gibi ithal ettiği ürünlerinin arkasında durur.
Sayenizde gezmis, gormus olduk Tevfik agabey, sagolun. Turac'in Ankara Tandogan'da genis kolleksiyona sahip buyuk bir magazasi var fakat perakende satis yapmiyorlar bildigim kadariyla. Gelirseniz bir gun gideriz beraber. Agabey, fuari detaylica gezmissiniz, keyif de almissiniz, orasi belli de eve donuste elinizde bir paket var miydi, ben esas onu merak ettim. hihi
Emekler paylaşıldıkca, paylaşımlar da değerlendirildikce bir anlam kazanır. Sevgilerimle ve gönlünün derinliklerinden gelen güzelliklerini yaşaman dileklerimle.:thumb: :thumb:
Nihat abi esnaflığı konusunda Cengiz Balıkçılığa kesinlikle laf söyletmem.:thumb: Keşke diğer ithalatçı firmalarda Cengiz Balıkçılık gibi olabilseler. Eee artık bizde ileride bu spronun ithalatçısından bir destek bulamazsak burada forumda protesto eder eylem yaparız.
Teşekkür ederim İbrahim kardeşim. TURAÇ burada da satış yapmadı. Sadece ürün teşhir ve tanıtımı adına oradaydı. Fuarlardan amaç ve kasıt da bu olmalı zaten. Diğer standlarda malzeme satanlar vardı; 25-30 liraya, tam tekmil takım. Panayır misali. Eve dönüşü bende hayretle kendimi sorguladım '' Bu nasıl oldu diye ? '' Elimde sadece Turaç'ın itina ile hazırladığı '' DISCOVERY Fishing Team '' adlı 2013 kataloğu ve uzun süredir aradığım kalitede bulduğum bir bankstickle eve döndüm. Sadece, Turaç'ın kataloğunun 2 kilo ağırlığı vardı. Aldığım şu üründü; http://www.foxcarpbaits.com/fladen-bank-stick-cift-kilit-55-90-cm==u http://www.foxcarpbaits.com/fladen-kamis-tutacagi-u-tip-fine==u Bu kataloğu edinmeni isterim. Değişik şişme bot, buna uygun motor ve aksesuarları da mevcut. Umarım tercih ve değerlendirmelerinize bir nebze katkı sağlar. Buradan da, kataloglar bölümünden görsel olarak bakabilirsin. http://www.turac.com.tr/ Sevgilerimle.