5 i bir yerde Tekirdağ spinning 4

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında adminselo tarafından paylaşıldı.

1. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    Penn Affinity 8000, Ryobi NAXO 8000
    En İyi Avı:
    4 kg Levrek ---1.800 gr Kofana
    İşlerin yoğunluğu dolayısıyla uzun süre içerisinde bir kaçkez bir araya gelebilmiştik onlarda balıksız ama herzmanki gibi bol sohbetli avlar olmuştu. 2 gündür Koray ava yanlız çıkıp 3 balık alarak iyi sinyaller vermişti bende sahte ve ip siraişlerimi vermiş hafta sonunu bekliyordum.

Hafta sonunun gelmesiyle birlikte gece doğruca ava çıktık 3 müzde özlemişiz hihi

At- çek e başlar başlamaz 2.atışta benim sahteye lüfer bindi. Aradan biraz zaman geçti bu sefer Koray aldı lüferi. Sonra Çağrı :D Sıradan balıklar sanki bizi ziyaret ediyordu. Çağrıdan önce kıyıya kadar getirip kaçırdığı balık oldu birtanede Korayın.

Birazara dinlendik felan oara tekrar benim sahte ağırlaştı bu seferki başka birşey dedim fena geliyor . İyi boyda lüfer fakat karnından yakalandığı için çok daha ağırmış gibi hissettiriyor.Seriyi bozmadık sıra Koraydaydı ve korayda boş geçmedi ve aldı balığı .

Tam sabah suyu vakti Çağrının uykusu iyice bastırdı işede gidecek hakkından feragat etti ve bukadar balık yeter bize diyerek evlere geçtik

Sahte : Maxrap ve seaspin

2. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    5. i bir yerdeni ilk tebrik eden bu sefer ben olayım, gerçekten güzel av olmuş ellerine sağlık Selçuk kardeşim.
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

3. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Lineaeffe s-flex 4206 4.20--SHIMANO YASEI SEA BASS 2,70 -MH- 10-50 GR, Shimano Scimitar 300 cm
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Orhan abi. Üstadlar var olsun ki bizlerde var olalım sağlıklı sıhatlı günler dilerim.

4. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkürler Selçuk hocam, üstadlık benim için çok uzakta ben de sizler gibi normal bir olta balıkçısıyım, zamanla tecrübe, bilgi ve de becerimin de biraz oluşu güzel avlar yapmama ve torikleri tutmama sebeb oldu.
    Sana da her zaman güzel avlar dilerim.
    Sevgiler hoşça kal.:) :) :)

5. 4443

4443

Başlık güzelmiş ama lüferler dahada güzel emeğinize sağlık afiyet olsun :)

6. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Balıkların boyutlarını belli edebilmek amacı ile 44 numara pabucumu yanlarına koydugum fotoğrafı istiyorum ben:D Fevkaladenin fevkinde vakit gecirdik ve fevkaladenin fevkinde uykum var suanda:D

7. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    tebrik ederim güzel lüferler

8. Fatihli Okan

Fatihli Okan Okan

Tebrikler, lüferler harika görünüyor birde balıkların sahteyle alınması işi daha zevkli yapıyor yem derdi yok. Daha bereketli trofeli avlar dilerim.

9. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    Her avın tadı ayrı tabikide, ancak ufak makine ve at-çek kamışı ile lüfer yakalamak inanılmaz zevkli oluyor:)

Teşekkürler daha iyileri sizlere rastgelsin.

10. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Benim için üstad sizler gibi yıllarca edindiği bilgileri güzel avlarla sergileyen bu bilgilerini böbürlenmeden ve bizlerle içten olarak paylaşıp bizlere birşeyler bırakmak istiyenlerdir. Bakşa forumlarda öğrendiği takımları burada kendi bulmuş gibi anlatıp bir kaç yıl öncesinde hiç bilmediği halde şimdi tutuğu ufacık balıkçıkları 30 arlı sıraya dizip insanları küçümseyip alçatmaya çalışıp ve en vahimide bunun farkında olmayan kişiler değil. Onlardan çok var malesef. Biz bu işleri sizden Vedat Abayoğlu gibi üstadlardan öğrendik gördükçe sizlerin avlarını heveslendik ateşimiz canlı kaldı. Bazıları dahi bu ateşi baltalamaya kalksalarda baltanın ateşi kesemeyeceğini ateşin baltayı yakacağını bilemediler.

O yüzden dedim sizler gibi üstadlar var olsun ki bizlerde var olalım bizler daha yolun başındayız üstad olmak bizim için uzak bizim hedefimiz sadece bu hobiden keyif almak öğrendiklerimizide nacizane sizlerin yaptığı gibi yeni dostlarımıza aktarmak.

11. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Tebrikler Selçuk Hocam.Bu spin işini istanbul yeşilköyde denesek aceba iş yapar mı?

12. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler daha güzelleri sizlere rastgelsin.

Tamam kardeşim diğer fotoları Koray göndersin onlarıda ekliyeceğim. Yanlız o ayakkabı 44.5 numara değilmiydi hihi

Teşekkürler.

Teşekkürler Okan abi. En keyifaldığım avtürü at-çek avcılığı balıksız olsa dahi.

13. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Kenan abi. Yeşilköy taraflarını çok iyi bilmiyorum ama akın zamanı boğazda çok iyi lüfer palamut alındığı sizinde malumunuzdur. Marmara denizinde bukadar kirlilik ve olumsuz şartlara rağmen bu balıkların olması ve onları avlıyabilmemiz büyük şans ve çok sevindirici. İlerisi içinde umut bize. Tekirdağ yapıyorsa mutlaka oralarda yapıyordur. Bizim bir çok avlağımız var şuan ve bunları 1 yıl süreklki balıksız dönerek keşfettik ama hepsinin ortak özelliği ya mendirek taşları yada dipteki taşların olması.Basınç 1020 leri görüpte dalga varsa sabaha karsı balık almamak imkansız gibi balığın bölgesi orasıysa.

14. mertparlak

mertparlak Mert PARLAK

En İyi Avı:
    300Gr İstavrit
    Selçuk Hocam inci gibi dizmişsiniz mahşallah avlarınız daim ve bereketli olsun Rastgelsin

15. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Mert. Gerçekten beşi bir yerde gibi oldu ve başlığıda o şekilde açtım :) Daha güzelleri sizlere rast gelsin.

16. joqu

joqu koray

Favori Kamış:
    okuma sea salina 10-40
    Favori Makine:
    okuma trio 40S
    En İyi Avı:
    sazan 5kg,levrek 1.5 kg kofana
    bunlarda bendeki kareler en kıs zamanda gökhan hocayıda bekliyoruz sıra onda

17. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    O sag tarafta balik kucaginda olan kim ben tanimiyorum:D Tinercimi?:laughing:

18. fatihh

fatihh Fatih

Favori Kamış:
    Fury Caster ,L.Effe SeaMaster 4,20 Surf,ProCatch CS Ultra-2.40;Protackle FW-TS 3.60
    Favori Makine:
    Penn Affinty 7000, Okuma Avanger 30b
    O ayakkabı kaç numara ona göre not vericem :) tebrikler çok güzel gözüküyorlar..

19. adminselo

adminselo selçuk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Teşekkürler Tam tamına 44.5 hihi :)

20. darthvader61

darthvader61 Mehmet

Favori Kamış:
    Shimano Technium DF 270 MH // Shimano ForceMaster 240M 10-30
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000 FB // Shimano Rarenium 3000 SFA
    Tebrikler kardeşim çok güzel balıklar. Kofanalar binsin sahtenize.