Bugün Serikteki balıkçımda 5 liraya bu cam rapalayı aldım, daha önce 20 küsür liraya aldığım cam rapaladan kat kat daha iyi ve boyuda çok uygun yaklaşık 8-10 cm civarı fazla kalında değil serçe parmağım kalınlığında yaklaşık 12-15 gramda ağırlığındadır. RIVER2SEA BUBBLE PEN 80 boyutlarında diyebilirim.
Sahte güzelmiş hayırlı olsun.İçinde sarı renk olanı da varsa eğer onu da almanı öneririm.Levrek gelibolu sahtesi(ges)en çok içi sarı renkte olanı tercih ediyor.
benzer adana yapımı sahte nin peşine bir balık takmıştım yazın öğle sıcağında kalpden giderdiniz balıkları görseniz bir türlü atlatamadım,yemiyor hayvan wtd yaptırırken içindeki aynası acayip dikkat çekiyor,mıknatıs gibi çekiyor balığı:thumb: ama ne hikmetse o gün atlattıramadım balıkları,tam öğle saati,bense sahte denemeye gelmişim,6 7 tane grup bir balık gelmiş tesadüf.idk
Yeni balığınız hayırlı olsun ancak bu balık cam sahte değil Asa diye bilinen mika sahtedir. Rastgele.
Teşekkürler, baktım sadece bundan var, belki ilerde gelebilir. el yapımı sanırım çünkü ambalaş falan yoktu basit bir naylonda kaplıydı. farketmez kadir bizde peşine takar gezmeye götürüz yeterki gelsinler ben onları ülkemize gelen turistler gibi gezdirim bizim otele bile götürürüm ona mutfak bölümünü gösteririm hihi bakalım havalar düzelsinde deneme yaparız bu arada nerdeyse 1 ay dır çıkamadım bir yandan havalar bir yandan hastalıkla uğraştım cyr
gerçekten güzel görünüyor aynı boylarda kefal yavrusuna benzeyen bir sahte almıştım çanakkaleden ama 20 tl. di o bundan bulsam alırım
bazen 100 tl ye aldıgınız rapala iş yapmazken çantanın kenarına sıkışmış uyduruk 0,5 kuruşluk silikon iş yapar ya işte öyle bişey balıgın ne zaman neye vurdugu akıl işi degil bu arada arkadaşlar yeni bir proje yaptım bozuk telefonlarınız var ise sakın atmayın ben denedim şahane bişey sponsor olacam yakında ürünümün adı ''titreyen rapala'' suya girdigi an kuyruk kısmı titremeye başlıyor kendi kendine saga sola hareket ediyor ilgilenen var ise mesaj atsın projesini yollayayım saygılar
evet ben bunu bizzat kendim yaşadım ilk levreğimi 2.5 tl lik silikonlu ile tuttum. bu arada diğer konuyu merak ettim özelden yazacağım.
henüz denemedim ama eski cam rapaladan edindiğim tecrübe ile extra aksiyona gerek yoktu, çektikce kendisi aksiyon veriyordu
abi cam rapalada olsa aksiyon ister,hele bu sahte koşulsuz aksiyon ister.aksiyonu alıyor lakin uğraştırıyor...
bugün hava güzeldi denizi görmedim gerçide yarın bakarım iyise pazar günü bir denerim sonucuda yazarım buraya reeling
Ben BURSADA yaşıyorum.Buralarda bulamadım.Aldığınız yerin telefon numarasını gönderirseniz çok memnun olurum.
MERHABALAR...5 TL.'YE ALDIĞINIZ CAM RAPALALAR EXTRA EXTRA SUPER CAM RAPALALAR...BURSADA BULAMADIM...ALDIĞINIZ YERİN TELEFON NUMARASINI GÖNDERİRSENİZ ÇOK AMA ÇOK MUTLU OLURUM...UNUTMAYIN BİLGİLER PAYLAŞILDIKÇA GÜZELDİR...BURSADAN KUCAK DOLUSU SELAMLAR...