SELAMUN ALEYKÜM.Bana 5 metre bildiginiz surf kamışlarını yazarmısınız vede biliyorsanız özelliklerini
5m surf kamışı olmaz. Başka kamış olur. Hiç mi yok? Var elbette. Fakat onu kullanmak eziyettir, kullanışlı olmaz. Bazı özel yerlerde kullanılır. O yüzden heleki Türkiye'de bulman pek mümkün değil.
iyide kullanmak istediğim yerde 4.50 bile yetersiz kalır son olarak rmixson electra surf 500 buldum ama ondanda pek emin değilim
kıyıdan yaklaşık 4.5 metre ilersine kdr çok fazla sıg olan biyerde takımı bu sıg olan yerın dahada ilersinden almak için böyle yapmam lazım baska yerdede kullanırken sıkıntı çekmem mesela istanbul balatta bu kamışı kullansam sorun olmaz arkaya dogru baya mesafe var ve orası hep bos olur ayrıyeten en çok çapariyi dizebilecegimde bu 5 mt kamıstır
bu iş için surf kamış olmaz. Buna göl kamışı denen şeylerden lazım. porselensiz kamış, göl kamışı filan dersen, her yerde bulursun.
5 metre kisa olur bu yasta onlarin 7-8 metreligi de var. bolognaise kamis veya poselensiz gol kamisi deniyor.
abi makina takılan ama o sahilden kullanabilecegim bı kamıs lazım aslında 4.5 kulanan gördümde çok sıkıntı çekiyodu takımı o bölgeye sokmadan almak için bende 390 kamısla çok defalar o bölgede takım bıraktım
yaa sen napacan!al bi göl kamışışaka bir yana vardır bir bildiğin!sana bu konuda yardımcı olmak isterim ama 5 mt surf kamış fazla duymadım.4.50 mt si hakkında ne düşünüyorsun.olmadı bulabildiğin 5mt kamışı kullanacaksın fazla özellik aramadan.benim yurt dışıdan gelen bir kamışım vardı kullanmak gerçekten ama gerçekten çok zor.4.5 metre ustuydu ama tam hatırlamıyorum.Rastgele.
7 metrelik göl kamışları var,porselen uydurabilirsen alıp monte et,makine içinde plastik kelepçelerle sabitleyebilirsin
Eski bir Shimano kataloğu var elimde; bakıyorum 4,80 metre ile 10 metre arasında; atar ağırlıkları da 12 gramdan 100 grama kadar değişen kamışlar mevcut... Aradığınız böyle bir ürünse muhakkak başka markalarda da mevcuttur... Shimano'da Action 4-5-6 ve Trout rods diye geçmiş... Yalnız bunlar özel ürünler ve fiyatları da özel olacaktır sanıyorum... Şurada da birşeyler var okursanız... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=44548
Kamışa dünya para verip birde kendini yormak yerine ... al bir göğüs çizmesi içinede saglam giyin gir o kısacık mesafeye sar ve al oltanı kıyıya ... bu kadar basit..
HAKLISIN ABİM DAHA KÜÇÜK Bİ KAMIŞ ALIRIM AMA ORAYA GİRİLMEZ FOTOLARINI YĞÜKLEYEBİLİRSEM GÖSTERİRİM SENDE HAK VERİRSİN
slm muhammed istediğin kamıştan bayrampaşa da var 5 mt işini görücektir yanlız kim hangi güçte olursa olsun yinede çekim esnasında zorlanır uzun olduğu için ağırlığı 500 gr olsa bile yaklaşık 2 kilogram ağırlığında bir kamış hissi veriyor kamışı almadan önce bir dene derim ucuna bir ağırlık tak ve dene özellikle belirtiyim eger uzakta atıcaksan ki yelpaze gibi yerinden kalkmıyor çok yorulursun HOŞCAKAL