Yine Bu sabah 5.30 gibi yola cıktık ve 6 da denizdeydik İlk 2-3 tur attık bişi cıkmadı sonra bi başladı Melanur her turda 2 -3 tane vermeye . Aynı Silikonla Tuttuk Sabah 9 da denizden cıktık. Saygılarımla ;
Alperim hicte fena degil baliklar? dunku raporunkidan sadece biraz daha ufaklar o kadar Ne bereketli silikonmus demi yemlere bosuna para veriyoruz vallaha cevreyide kirletmiyor bunlar, doga dostu
hem hesaplı hem cep yakmıor hemde ok etkili süper bişi bu ama biz bi palamut ve lüfer için rapala almayı düşünüoruz rapalamız vardı mustad mavi beyaz kayboldu ya
Güzel balıklar. Ne varsa bu egede akdenizde var. Gün biz boğazda balık bulamadık tutalım. Gelen birkaçtanede çok ufaktı geri saldım.
Ellerinize sağlık.. Bereketli av olmuş. Bir dahaki sefere kullandığınız takımında fotosunu çekermisiniz, bir çok kişiye referans olsun en azından. Bizde görmüş oluruz düzeneği Rastgele
Teşekkür Ederim Herkese Öncelikle bir önceki konuda silikonları belirtmiştim sarı ve beyaz simli seffaf. fırdöndüden sonra oskar görünmez misina sanırsam 0.23lük olması lazım fırdöndü en küçük ve beyazından
melanur silikona geliyormu melanuru aldığınız silikonlar hakkında bilgi verirmisiniz ve olta düzeneğini nasıl kullanıyorsunuz.
bir önceki 4nisan2009 adlı konuda belirttim silionlar. olta düzeneği ise fırdöndüden önceki misinayı bilmiorumda beyaz ve en kücük fırdöndüden ortalama 5 metre 6 metre sonrada silikon . 5-6metre olan yerde oskar görünmez misina 0.23lük sanırsam.
gidiyorum abi. Lise2 deyim daha hafta sonları babamla birlikte sabah 5de uyanıyoruz sırtı avına cıkıyoruz 9 10na kadar