Nurullah Karadeniz abimizin yapmış olduğu bir av vidyosu yaklaşık 50 Kg lik bir akya http://vimeo.com/9398649
aslında bu klasik zıpkıncı ders vıdeosu, önden gelen avcının arkası büyük balıktır. tecrubeyle arkayı beklemiş kendi bravo, suda şahane,kısmet de ustalıkda var,
Evet doğru söylüyorsunuz. Türkiyede zaten kendini kantlamış biri nurullah abimiz kendisinin videoları yaban tv dede görmüştüm tecrübeli olduğu ilk etapta anlarsınız zaten
Nurullah Karadeniz'in neredeyse bütün videolarını izlemişimdir. Hepsi buram buram kalite ve ustalık kokan avlar. Kendisi Türkiye'de bu işin sayılı ustalarındandır.
Nurullah Abi yi gönülden tebrik ediyorum. Ama videoların bu şekilde kontrolsüz paylaşımı biraz rahatsız ediyor beni. Nurullah abi yılların tecrübesi , kendinden emin, apnea süresinin farkında, bizde bu videoları izleyince hırs yapıp daha derinlere dalmak daha büyük balıklar vurmaK istiyoruz, videolar iyice gaza getiriyor ee sonra .. sonrası malum senkop
Aman gökhan abi aman diyorum. Kendi limitlerimizi zorlamamalıyız, bir balıkdan değerli değil bizim canlarımız