Bütçem 500 tl üsküdarda rapala çalışmak için trio rex surf kamışıma hangi makineyi önerirsiniz Saygılar
Serdar abi daiwa tournament Entoh 5500 alma şansına sahibim temiz ikinci el sence 4.1.1 devriyle rapala için yeterli olurmu birde topuzu değişebilen bir modelmi Saygılar
Fiyatı uygunsa, almaya değer elbette. Topuz konusuna gelince. Teknik olarak hiç bir makine topuzu değişebilir yapılmıyor. Ama bir sebepten illa değiştireceğim derseniz, elbet bir yol da bulunuyor.
Kocaman kafası var, bir turda 81 cm sarıyor. Yeter elbette. Ki Daiwa kola yük bindirmez, hızlı sarsanda hissetmezsin pek.
Abi birde shimano spheros 8000 pg var 4.7.1 devirli 90 cmlerde sarıyor sanırım onumu tavsiye edersin yoksa tournament entohumu
Dört beş milyar para vermiyorsan, şimano'dan uzak dur derim şahsen. Ha o parayı versem, aletin elimden atlayıp gidip denizin dibinden balık tutup çıkarmasını beklerdim şahsen.
Teknik olarak pekçok makinanın topuzu, kolu v.s. si değişebilmekte... Özellikle böyle yapılıyor ve epey aksesuar üretiliyor... 4-5 milyara nasıl bir Shimano varmış merak ettim??? Hiç bu fiyata Boğaz makinası görmedim; Dendo Maru; Biomaster v.s. elektrikli çıkrık makinalar bile bu fiyatın altında... Gayet makul sayılabilecek fiyata gayet iyi makinaları mevcut Shimano'nun... Boğaz'da bilinen ağır kurşunla at-çek yapılmaz ama yine de bu makinayı örnek vereyim... http://www.erginbalikcilik.com/shimano-exage-4000-fd-pmu3034
Abi ahşap topuzlara pek aşina değilim ve boğazda iri yuvarlak topuzlar daha rahat kavrandığı için sarımda daha rahat ediyorum bu yüzden topuz değişimini sordum entoh da güzel bir makineye benziyor boğaz için uygunsa edinmeyi düşünüyorum doğrusu ikinci elden
entohun kol topuzu çakili degismiyor. ha illaki bir yolu bulunur. en kötü ihtimal kol komple degisir. ama buldugun makina hakkinda gerisi özelden sordugun gibi.
Spherosu pek tavsiye etmem ben kullandım. Üsküdar biraz ağır gelir o makinaya ama penn affinity 7000 i tavsiye ederim. Hem fiyatı uygun hemde işçiliği çok iyi.