merhabalar, bu yaz için uygun sayilabilecek bir barinak buldugumdan benzinli motorumla fiber taban botumu tamamen istanbulda kullanmaya karar verdim. yazlikta kullanmak içinde pratik bir takim kurmayi amaçliyorum. 55lbs flover fiyati ile ilgimi çekti muadili motorlar 1200 dolar ve üstü fiyata satilirken bu motor 450 tl civari bulunabiliyor. sitede elektrikli motorlar pek tavsiye edilmiyor ancak benim kullanim sartlarim elektrikli motora uyar sanirim, tek yapacagim aksamüzerleri sakin havalarda kiyidan maksimum 20 mt civari açikliktan elimde biramla tingir-mingir gezinmek size danismak istedigim konu, flover motorlarin kalitesi nasildir, bu fiyat farki bi eksikliktenmi kaynaklanmakta? bide bahar aylarinda botumun barinakta olmadigi zamanlarda kiralik sandallarda kullanmayi düsünüyorum; sandallar bildiginiz üzere 3.5 metre civari, ahsap. bu motor bu sandallarda is yaparmi? kürek hizinda bile olsa isimi görür. cevaplariniz için simdiden tesekkürler....
bot olarakta intex excursion düsünüyorum, evet farkindayim pek bottan sayilmaz ama yukarida arzettigim gibi neredeyse oyuncak niyetine kullanilacak. YouTube da izledigim videolarda gözlemledigim kadari ile oldukça keyifli ve konforlu. bu bot konusundada fikri olan varsa paylasmaktan mutluluk duyarim. tekrar tesekkürler....
Bu botlara motor takılabiliyor.Fakat İstanbul gibi akıntısı kuvvetli olan bir denizde elektrikli motor çok ama çok sıkıntılı olur.Kıyıdan 20 mt açıkta bile olsanız denizdesiniz.Kıyıdan 20 mt açıkta bota neden ihtiyaç duyulacağını merak ediyorum.Sırf gezinti olsun diye bot alınacaksa Zodiak tarzı en az 6 Hp motor gereklidir.Bahsedilen bot ancak baraj ve durgun göl sularında işe yarar.Sizin gibi fiber taban bota sahip olmuş,bottan anlayan ve zevkini alan birisi oyuncak tabir edilen bu botla zevk alamayacağını düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun
dogru bende bugüne kadar hep yüksek beygirleri tercih ettim etradimada tavsiye ettim. bu paket sadece aksamlari heves almak için. bide diger önemli nokta hayatim istambulda geçti ama göllerinden bihaberim....onlarida kesfetmek istiyorum. esasen kararimi vermis gibiyim ama tek çekincem neden fiyati bu kadar ucuz....insan ister istemez süpheleniyo üçte birinden az fiyata. flover kullanan varsa düsüncelerini paylasmak isterim