saat 14.00 civari ben ve babam doğuparktaki av yerine vardık.ilk bir saat harika çinekop yaptı.öyle yarım saat-bir saat bir beklemeden,max 3-5 dk bekleme sonunda vuruşlar aldık.1.5 saat içinde 13 tane aldık.daha sonra rüzgar çıktı.ve 2.5 saat balık olmadı.saat 18.00de tekrar çinekoplar kıyıya akın etti.3 tane daha aldık.ancak yemimiz bitti.3 tane küçük çinekopu kesip,yem yaptık.onlarlada 3 tane alabildik.bu işten tek kazancımız kesilenler yerine aldıklarımız biraz daha iriceydi.daha sonra yem bitişi nedeniyle ve daha fazla çinekop kesip yem yapmaya kıyamadığımız için,19.00 gibi avımızı bitirdik. [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Onur kardeşim,tebrikler ve ellerinize sağlık görüntü çok güzel.Dizi dizi balıklar.Şu sıralar Samsun güzel av vermeye başladı.Rastgele.
Yazıyı okuyunca eski günler geldi aklıma , misinanın boşluğunu alamadan yeme atlayan balıklar..Tebrik ederim , güzel av.
Samsunda zaman zaman çapariyi denedik ama hiç verim alamadık.Ancak derin sularda tekne ile randıman alınabiliyor.
Eray burdada millet alıyor ama ben alamıyordum.İlk defa bugün 9 tane çinekop aldım.Bir öncekinde 4 tane almıştım ama 3 tanesi lüfere yakındı.Bugünküler biraz daha inceydi. Ama gün günü tutmuyor,dün arkadaşlar enaz 20 şer tane almışlar.Bakalım kısmet yarın sabahta hava iyi olursa gideceğiz(Yılmazla).Balık bol olursa söylerim biraz da Eraya doğru gidin diye