Öncelikler selamlar hepinize.Size dünkü avımı anlatacağım.Saat 15:45 de av yerindeydim.16:00 da oltayı indirdim suya.İstavrit,izmarit için beklemeye başladım.Vuruşlar ara ara oluyordu ancak kurnaz balık olduğu için (izmarit) bir türlü kancaya takılmıyordu,taktıramadım da.Saat 19:00 dan sonra mırmır takımını takıp beklemeye başladım.Bu sefer de vuruşlar oluyordu ancak yine takılmıyordu iğneye.Artık canım sıkılmıştı çevremdekilere de bakıyordum onlarda da pek bişey yoktu.Sonra babamı çağırdım istiyosan al oltayı gel dedim beraber döneriz.Oltayı almış ancak malzemeleri unutmuş olta atamadı.Rüzgar da olduğuna (rüzgarı esintiyi hiç sevmez) gidelim gidelim deyip duruyordu babam.Sonra geldi yanıma (kuytuda duruyordu)ben sana söyliyeyim dedi herkes bi tarafa toplanmış burası balık yapmıyo demekki hiç tutamassın buradan dedi.Öyle der demez 10 dakika geçti geçmedi kamış olduğu yerden düş nasıl bir fırlama yaptım bir görmeniz lazımdı.Hemen sarıldım oltama çekmeye başladım.Sonuç orta boyda bir mırmır. 6 saat boyunca 1 tane mırmır tuttum ancak balık beklemek bile yetti bana.En fazla alanda zaten 3-4 taneydi. Resim ekleyecektim ancak yorgun olduğuma unuttum.Akşam yemiştik balığı taze taze.
şans işi izmarit genelde her zaman vurur ama olta sinek oltası ise alma ihtimalin dahada artar büyük kancayla zorlanırsın kursun hafif olcak en fazla 50 gr bunlar oldumu geri kolay zaten kısmet değilmiş umarım daha sonra giderİZ doldururuz kovamızı
Merhaba Okancım beklediğine deymiş anlaşılan.Bugün sabahtan avlaktaydım şimdi geldim.Yemler bile bozulmadı bugün nasıl attıysam öyle geri aldım hep yemleri.Neyse sağlık olsun ama balık yoktu.Hala motivasyonum dinmiş değil akşam üstü kaşık atmaya gideceğim.
Sinek oltasıyla attım ama yine de gelmedi.Zaten izmarit tuttan bir kişi gördüm o da ya 1 ya 2 tane aldı.
Sağolasın da yerken mırmırın havyarlı olduğunu görünce insan biraz acayip oluyor.O balığı tutmasaydım şimdi binlerce yavru meydana gelecekti.