6 Şubat 2010 Iri Karagözler

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında oltacı1980 tarafından paylaşıldı.

1. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek 850 gr Mercan 650 gr
    Geçen hafta cuma günü sevgili Ali abimle birlikte kıyıdan yaptığımız güzel av.2010 yılı girdiğinden beri aynı yeri 4. ziyaretim yine boş dönmedik şükürler olsun toplamda 13 adet karagöz 2 adet mercan ile avımızı noktaladık.En son gidişimizde günün sürprizi önümüze çıkan keklik ki bizi gördüğü halde bir süre kaçmadı.Ama bu sefer sürpriz daha fazlaydı.Yaşatmamıza saldıran mığrı olta attığımız yerde bir süre dolaşan iki yunus ve geri dönüş yolunda önümüze çıkan domuz günün sürprizi oldu.
    Av zamanı: 07:00\18:00
    Kadro:Ali abi ve ben
    Takımlar:3 lü dip 50 gr kurşun wmc 9335/4 no iğne ve 0.28 asso discovery
    Yem:Madya ve sülünes
    Bu manzara karşısında insan kahvaltı yapınca ne kadar şanslı olduğunu düşünüyor.Düşünsenize memlekette kaç insan bu anı yaşıyabiliyordur.Balık olmasada olur.
    Ali abim ve balıkları.E tabi tuttu iri iri karagözleri nasılda gülüyor.Sonradan resimde olmayan iki adet daha orta boy karagöz yakaladı.
    Bunlarda benim kısmetim Bir tanesi limit dışı sanırım sonradan salmadığıma pişman oldum:(

2. xanderzone

xanderzone Erçin Şaka

Tebrikler.

3. KARAGOZ

KARAGOZ oğuz

güzel sivriburunlar tebrikler, bende çok özledim karagöz çekmeyi

4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler güler yüzünüz hiç solmasın..

5. kadrikalemci

kadrikalemci Kadri Kalemci

En İyi Avı:
    Kaçırdığım balık
    Tebrikler, karagözler çok güzeller :)

6. BALIKÇIHOROZ

BALIKÇIHOROZ abdurrahman

çok güzel balıklar Evren,tebrik ederim.

7. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Tebrik ederim,güzel balıklar..

8. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Evren bi kasada bana gönder be abicim,

Tebrikler, güzel balıklar

Allah tadında avlarınızı daim etsin

9. modena

modena

burada havalar o kadar kötü ki balığa hasret kaldım resmen...havalar bu haftadan itibaren düzelecek diyorlar...çok güzeller tebrikler...

10. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Tebrikler,güzel balıklar.
    Rasgele,

11. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Evren bey,

yapmış olduğunuz av neticesinde yakalanan bazı karagözlerin ne yazık ki sirkülerde belirtildiği üzere, alıkonan karagözlerin olması gereken 21cm den ufak olduğu görülüyor.

Daha önce paylaşmış olduğunuz karagöz av raporlarınızda da ne yazık ki aynı durumun olduğunu üzelerek fark ettim.

Öncelikle sizin bu konuya bundan sonra daha hassas davranacağınıza inanarak, daha önceki av raporlarınaza müdahale etmiyor ve böyle bir uyarıda bulunmayı uygun görüyorum.

Sizden bu konuda hassas davranarak bundan sonraki avlarınızda sirkülerde belirtildiği üzere 21cm altındaki karagözleri ait olduğu yere iade etmenizi rica ederim.

Bu hassasiyeti göstermemeniz durumunda yapmış olduğunuz sirküler dışı avlarınızı lütfen raporlamayınız, aksi durumda bu raporlar forum kurallarımız gereği silecektir.

Göstereceğinize inandığım hassasiyet ve anlayış için şimdiden teşşekkür eder, keyifli paylaşımlar dilerim.

2/2 numaralı tebliğe burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Son düzenleme: 15 Şubat 2010
  12. 35iskoç35

35iskoç35 ismail koşak

Favori Kamış:
    shımano 4.20 sörf
    Favori Makine:
    shımano 6000 fa
    En İyi Avı:
    akya 1.9 kg
    selam evren(1980 oltacı)

evrenciğim öncelikle avınızdan dolayı ali abimi ve seni tebrik ederim.domuzu görünce yokluğumu hissetmiş olmalısın.

13. ilo

ilo ilyas

Favori Kamış:
    sörf kamış
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    tatlı su kefali 2.20 kg
    tebrikler güzel av olmuş aceba ist beşiktaş sahilinde de karagöz varmıdır ve karides denersem bu balık yer mi ...

14. saytekin

saytekin serhat

çok güzel av olmuş. afiyet olsun.

15. ustaocean

ustaocean akın

Sayin moderator, evet haklisiniz av tebligi boyle soyluyor, tebligi inceledimde inanin butun balikcilarda bu tebligin aksine balik satiliyor, elbette Evren ininde teblige uygun avlanmasi lazim, ama bu balikcilarda satian ve uygun olmayan binlerce icin ne yapilacak?,

16. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Tebrikler, karagozler guzelmis :)

17. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Akın bey selamlar, dikkati çektiğiniz konuda haklısınız, bu gibi olumsuzluklar elbette hepimizin malumu ve bu konuda burasıda dahil olmak üzere çeşitli platformlarda fikir ve düşünceler üretilmekte, bu gibi olumsuzluklar ile mücadele edilmeye çalışılmaktadır.

Ancak burası sonuç olarak amatör/sportif balık avı platformu olduğuna göre öncelikle bizler bu konularda bilinçlenerek, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz, yani öncelikle kendi kapımızın önünü süpürmeliyiz.

Bu doğrultuda üzerimize düşenleri yerine getirirken söylediğiniz konularıda ihmal edelim demek istemiyorum elbette, sadece bu tip olumsuzluklara sığınarak kendi yanlışlarımıza kılıf aramayalım.

Saygılarımla...

Not:Bu mesaj konuyu açan arkadaşımızdan ve başlıktan bağımsız olarak, sormuş olduğunuz soruya cevaben yazılmıştır.

18. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan

Sevgili Kagan bu mesaj neyin nesi? Başka bir durumdan mı bahsediliyor yahut konu mu anlaşılmadı?:confused: :rolleyes:

Son düzenleme: 11 Mart 2010
  19. bazalika

bazalika mehmet can

bereketli olsun

20. oltacı1980

oltacı1980 evren gümüş

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Levrek 850 gr Mercan 650 gr
    Yasin abi ben konuyu açarken zaten bir tanesi limit dışı diye yazmıştım.Bu konuda inanın herkes kadar bende hassasım o günde şimdi hatırlamıyorum ama bir kaç balık iade etmiştim.Ama sizin yazdığınız mesaj o kadar tehditkar ki bu avın üzerine üç kez daha gittim ava ama bırakın raporlamayı siteye giresim bile gelmedi sebebi ise sadece ufak balık üzerinde durmuşsunuz kaldıki ben onun ufak olduğunu zaten konuyu açarken yazmıştım.Ben sizin yerinizde olsam bu tarz bir uyarıyı özelden yazardım.Keşke sizde öyle yapsaydınız.