hava durumuna göre pazar günü balığa çıkılabilecek gibi gözüküyor. özbek uzunada tarafına gidelim diyen arkadaşlar haberleşelim.
sen niye gelmiyon sedat denizden balık ,cem kaptandan balık ızgara yanına bir iki şişe bira daha ne istiyorsun arkadaşım.
ali kardeşim teşekkür ederim. eğer gitmek nasip olursa raporları yazarım.isterseniz sizlerinde aramızda olmanıza seviniriz.
abi pazar günü biz karadan bir org.düşünüyoruz nasipse ıldırı taraflarına gideceğiz.kayde değer bişiler olursa raporlarım
ıldıra gidecek olan arkadaslarımız veya abilerimiz ıldır guzelmı balık yonunden ve tam olarak nerede bilgi verirseniz bende cumartesi oraya giderim
selamlar nadir abi selam nasılsınızuzun zaman oldu gorusmeyeli ? nasıl gidiyor avlar cıkamıyorum uzun zamandır gozumde tutuyor valla
sevgili kardeşim özlettiniz kendinizi nerelerdesin ya bambullardan da ses seda çıkmıyor kendi kendimize denize çıkmaya çalışıyoz.
haklısın nadir abi abi valla haklısını yaa , cok ozledim bende denize cıkıp balık yakalamayı zaten yaa sabahın korunde gitmeli yada gece cok sıcak ben balık olsam asla yemekfelan yemem bu havada dışarıda çıkmam kayanın altında takılırım
emrah kardeşim ıldırdan tut gerenceye iltur dan karareise kadar güzel balık alırsın.tekne veya bot türü bişi ayarlarsan derin suda sabah mercan orta suda gopez alırsın demi hüseyin(İCEMAN)