Arkadaşlar; uzak atışlar yapabileceğim (70-80m) 60gr ağırlıkta takozlar ile çapari ile atçekte kullanabileceğim kapalıboyu kısa olan (taşıma kolaylığı olsun) en az 3 metre uıygun fiyatlı ve idare eder türden bir kamış kullanan varmı? varsa sitenin linklerinden yönlendirirseniz, görselleri görmem mümkün olur
atçek yapan birisin imkan varsa o kadarda ucuz kamışlara yönelme.. buyur tepe tepe kullan hafif kamış..ele güzel oturuyor..sağlam..halkaları hemencecik pas tutan kamışlardan deyil.benim kamış pas nedir görmedi daha..geçen yıl eylül ayında filan almıştım sanırım.benim 1 yılımı başka bir kullanıcı üzerinden 3 yıl hesaplıyabilirsin kış günü sabah akşam atçek yapan biriyim.. toplu sistem de elimden düşürmediğim tek kamıştı,yedek 2 tane daha vardı başka marka biraz daha hesaplı hem cins ağırlıkda kalınta,ama bu kamışı severek kullanıyordum.. http://www.tsunamiav.com/asp/product/8506/Elegance-300-Carbon-Kamis ....
Kesinlikle bende Elegance diyorum. Sevdiğim bir abim 3,90 boyunda olanını kullanıyor. Fiyatını fazlasıyla hak ediyor.
Banada pelican las vegas ı tavsiye ettiler ama top atmada nasıldır performansı bilmiyorum. Usta bir atçekçi önerdi. Sanırım işini görür. 30 tl fiyatı. Bu arada ben Mersinde değilim ne avlıyorsun çapari ile bildiğim kolyos alıyorlar faceden bakıyorum. Durumlar nasıl deyiver hele. Rastgele...