66 lbs elektrikli

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında can. tarafından paylaşıldı.

1. can.

can. can karadayı

yazın dalgasız havada sırtı çekmek ve arkadaşlarla gezinmek için nisan mayıs gibi 1500 1600 tl bütçe ile bir bot ve motor almaya karar verdim fakat bu bütçeye benzinli bir motor ve 3m bir bot bulmak mümkün değildir sanırım bu yüzden 66lbs lik elektrikli bir motor ve cais 300cm bir bot almayı dusunuyorum fazla verim alamayacağımın farkındayım birde sizin yorumunuzu almak istedim [​IMG]

2. ozkan79

ozkan79 özkan

merhaba can bende yeni bir bot aldım :) oldukca memnumum yamaha seamaster zodiac tip içi ahşap botlardan;resimde gösterdiğin bot yerine zodiac tip botlardan almanı tavsiye ederim motor konusunda bende cok kararsız kaldım yaptıgım arastırmalara dayanarak soyleyebılırım kı elektrıklı motorların ıtıs guclerı dusuk ve maximum hızda calıstıgında aküden cok yüksek akım cekiyor;akün cabuk boşalır hondanın cok sahane motorları var ama para paraa paraa :)

not:resimdeki bot yapı itibari ile zodiaclara göre suda ilerlemesi daha dengesiz ve zordur düşüncesindeyim.

3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Paranıza yazık diyen ilk ben olacağım galiba. fuarda sea star botlar 620 $ idi 3.60 diye hatırlıyorum. Saray diye bir firma. hiç değilse böyle bir bot alın. rastgele şimdiden.

4. murakour

murakour MURAT

Favori Kamış:
    Remixon
    Favori Makine:
    Banax
    En İyi Avı:
    lambuka 4 kg civarı
    kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyliyeyim 2 arkadaş bundan 3 sene önce falandı şişme bot ve elektrikli bir motor almıştık 3 sene önce toplam 900 tl gibi bir rakama gelmişti bize ama toplam 5 kere balığa çıktık 3 keresı sırtı olmak kaydıyla sonuç olarak sırtı için bu motorlar olmuyor toplam 1 saat çok güzel gidiyor daha sonrası ise kürekle gitsek daha hızlı gider benim düşüncem is en azından bütçeni 2000 tl gibi bir rakama çık http://www.avmarin.net/BENZINLI-MOT...3&cats=46&strpagenum=1&view=&showstck=&order= şu motor ve senin beğendiğin bot ile en azından kafan rahat olur yani madem 1500-1600 tl vereceksin ve 2 gün sonra pişman olma derim ha bide şu var tabi elektrikli motorlar genelde tatlı su içi üretilirler her nekadar tuzlu suya da uygun deselerde hikaye onlar bizim motor 2 gere bobin sardı garantiye gönderdik adamların dedikleri ''elektrikli motorları aralıksız maksimum 1-1.5 saat çalışır bu süreden sonra en az 45 dk soğutmak gerekir'' para kolay kazanılmıyor sende kolay heba etme paranı benzinli bir motor al derim ben, daha uygunda bulabilirsin hideadan sadece örnek olarak gösterdim linki...

5. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Parana yazık kardeşim. Cais'in boatları çok kötü piyasada hiç tutulmayan botlar.
    Bayisi izmirde alamatra balıkçılık.
    Çinde yaptırıyolar kalitesi çok düşük + kumaş pvc değil + denyesi çok düşük

KESİNLİKLE ALMAYIN KARDEŞİM.
    Benim tavsiyem: GRIK-HONDA-MARİNE hem hondanın desteklegı bir bot hemde şu an için ZODIAC tan sonra gelen en kaliteli boat denyesi : 1400 Made in Germany .
    Piyasaya göre fiyatları yüksek ama tek alıncak bot bence

6. Fishing-Tackle

Fishing-Tackle Arda

Parana yazık kardeşim. Cais'in boatları çok kötü piyasada hiç tutulmayan botlar.
    Bayisi izmirde alamatra balıkçılık.
    Çinde yaptırıyolar kalitesi çok düşük + kumaş pvc değil + denyesi çok düşük

KESİNLİKLE ALMAYIN KARDEŞİM.
    Benim tavsiyem: GRIK-HONDA-MARİNE hem hondanın desteklegı bir bot hemde şu an için ZODIAC tan sonra gelen en kaliteli boat denyesi : 1400 Made in Germany .
    Piyasaya göre fiyatları yüksek ama tek alıncak bot bence

7. serdargüven

serdargüven Serdar Güven

Favori Kamış:
    D.A.M
    Favori Makine:
    Mitchell Pro Armada
    En İyi Avı:
    Sudak 3,5 kilo
    Sevgili arkadaşım,
    Almayı düşündüğün bot denizde hiç işine yaramaz alma. Motora gelince sennin alacağın 66 lık motor senin kullanacağın 120 amperlik aküyü 1 saatte bitirir suyun ortasında kalırsın. Ayrıca motorun deniz suyuna dayanıklı olması gerekir, olmazsa motoru bir daha kullanamazsın.Kısacası bu düşüncelerinden vazgeç. 2. 85m remixon aliminyum katlanır tabanlı bot al, 5-6 beygirlik bir benzinli motor tak, sakin denizlerde çok açılmadan işini görür. Senin işini görebilcek en uygun ve en hesaplı ikili budur.