670 gr kırlangıç

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Spreee tarafından paylaşıldı.

1. Spreee

Spreee Murat

Favori Kamış:
    Avangard
    Favori Makine:
    Ryobi
    En İyi Avı:
    3 kg camgöz ,2 kg vatoz ,1 kg kefal ,670 gr kırlangıç
    Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 12 Ağustos 2011
  2. LeventYasir

LeventYasir Levent KOBAK

Resimleri göremiyorum sorun yüklemede mi yoksa benim pc de mi

3. Saime Kutluat

Saime Kutluat Saime

İyi Günler,
    Benim üyelik amacım,uzun yıllar hobi olarak balıkçılık yapan ve fakat 1993 yılında 53 yaşında aşırı sigara nedeni ile vücudunun sağ tarafı felçli (ve konuşma yeteneğini kaybetmiş) olan sevgili abime bir hoşluk yaşatmak.
    Acaba Bodrum ve /veya civarında balık avlama turları yapılmakta mıdır?Kendisi Almanya'da yaşıyor ve sanırım varsa böyle bir tura katılmak ona müthiş bir yaşama şevki verecektir ve bu keyifle gelecek sene katılabileceği yeni bir turu özlemle bekleyecektir.
    Abim aslında ödüllü bir fotoğtaf sanatçısıdır.Belki tur esnasında güzel fotoğraflar da çekebilir.
    Ona bu mutluluğu yaşatmak en büyük arzum.Bana bu konuda bilgi aktarabilirseniz çok sevinirim.
    Peşin teşekkürler...

Saime Kutluat

4. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Saime Hanım,

Bodrum Gümüşlük'te bağlı ufak bir teknemiz var. Çok konforlu değil ama bayramda Bodrum'da olacaksanız yardımcı olabilirim. Tabi bunun dışında Bodrum'da balık avı turu düzenleyen birçok firma bulmanız mümkün. Örneğin Google'da arattığımda http://bodrumfishingtrip.com/ isimli bir firma buldum. Belki irtibata geçebilirsiniz.

Dediğim gibi eğer abinizin geleceği tarihte Bodrum'da olursam yardımcı olmak isterim ama sanıyorum abinizi daha büyük ve daha konforlu tekneyle çıkarmanız onu daha mutlu edecektir.

Yardım edebileceğim başka bir konu olması durumunda lütfen sormaktan çekinmeyin.

5. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    tebrikler buralarda çok yavru kırlangıç var siz açılmışsınız baya denemek lazım artık buğulamamı olur çorbamı bilemem ama afiyet olsun derim

6. bülenttok

bülenttok BÜLENT TOK

Favori Kamış:
    amudson kudos, okuma v sistem,
    Favori Makine:
    shimano sahara ve symetre. daiwa emcast, daiwa bg ,
    En İyi Avı:
    izmit körfezinde iki kiloluk bir sinarit,
    Murat bu günlerde istavrit gayet güzel. Boylrıda iyi. Bu gün değirmendere de akşam üstü kıyıdan çapariler iğne iğneye geliyordu.

7. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    harika asil bi kırlngıç tebrikler... bunun kafası bir öğünde yenir valla gerisi de güzel bir pilaki olur defne yapraklı falan :)