Aşağıdaki Noname sahteler ebay üzerinden bana kaldı. 4$ kargo dahil. Az önce ödemeyi yaptım. Daha önce bu ürünlerden alan var mı? Renklerinden pek şüphe duymuyorum ama yüzüşleri nasıl acaba. Renkleri çok hoşuma gitti açıkcası... Hoş iş yapmasa ne olur aksesuar olarak duvarıma asarım : ))) 13cm 15.3 gr.
Yaman sahtelere benziyorlar ama sanki çok hafifmişler gibi bir his uyandırıyorlar. Uzun atımlıysalar; at-çek seyri bile hoş olur. Bu fiyata iyi oyuncak say. Sahteler Popper tipi olsa gerek. Şalp-şulp, vııjjjıyt.!!! Horrrşş.!! Aha levrek geldi..!! İş yapmadı, astın duvara: İğnelerini çıkar veya iyice yükseğe montele. Çoluk-çocuk ilgisiz kalmaz, bir sakatlık çıkmasın.
Bende bu hafta ebaydan bu tarz yemler aldım hatta sitede paylaşmıştım kargoya verilmiş. İnşallah iş yaparlarda ikimizde seviniriz Hayırlı olsun. Ben toplamda 15 tane aldım farklı farklı modellerde
Nuri Abi 3 yaşındaki oğlumun üst katta bulunan av malzemeleriyle dolu odama girince görmen lazım. Gözleri dönüyor. Bir spin kamışlara bir makinalara saldırıyor. Tabii o yüzden bu tür malzemelerim hep kapalı kutuda. Bensiz odaya girmesine de izin vermiyorum. O oda için değişik planlarım var. Fly'a başlarsam İnşallah vakit bulup, güzel bir sinek atölyesi oluşturacağım ve odayı baştan dizayn edeceğim. O zaman duvarlara asmak için trofelerim olmayacağına göre sahtelerim olacak
Eğer iş yaparlarsa bundan sonra IMA, Rapala, Duel, Maria, Lucky Craft vs vs hepsi bitmiştir benim için.
Ergin abi nedense bana da hafif geldi.Bilinç altında ucu olduğunu öğrenince böyle bir fikir oluştu belkide!Ama soldaki çok fena duruyor.Balığın olduğu yerde hertürlü iş yapar gibi.
Dogru yerde ve dogru zamanda oltanı atarsan, illaki iş yapar.. hayırlı olsun..saglıklı günlerde kullan
Öncelikle hayırlı olsun. Gayet başarılı görünüyorlar. Üstelik çokta ucuzlar:thumb: Bende geçen ay ebay dan bi kaç sahte aldım ama hala gelen giden yok. Ümidimi kestim iyice. idk 1 ay oldu ödeyeli inşallah elime ulaşırlar Rastgele...
İma komomo sf-130 slime benzettim modelini.İmanın ağırlığı 12 gr.Erginin oyuncakları 15.3 gr.Bu konuda çok tecrübeli değilim ama ağırlık iyi sanırım.Ayrıca boya kaliteside iyi gözüküyor.Sonuçta bu fiyata buralarda alınamıyacak bir sahte.Umarım güzel avların olur.
45 gün içinde ulaşmayan ürün için dispute açabiliyorsun. Tavsiyen bu süreyi geçirmeyip dispute yani ücret iadesi açman yönünde. Umarım o güne kadar kadar gelirler. Komomo II koleksiyonumun en iyilerinden biri olduğu için tipini çok beğendim. Tahminen yüzüşleri de benzerdir.
Sahteler İma komomo ya benziyor,inşallah dediğin gibi yüzüşleri de benziyordur.Eğer öyle ise bu fiyata bedava almış olursun.Şimdiden güle güle kullan,rastgele...
ergin kardeş iyi ve hesaplı bi alışveriş yapmışsın.inşallah hep dolu çekersin avlarında.sana nacizane bir sorum olacak.ebaydan hangi kategoride bulucaz butür av malzemelerini?.yardımcı olurmusun.teşekkürler...
Renkler, model, ağırlık, boy herşey gayet iyi görünüyor valla. Güzel alışveriş olmuş. Ben de özellikle soldakini baya tuttum. Diğerleri de uygun şartlarda iş yapar gibi görünüyor. Yüzüşleri de Komomo gibiyse bence de bundan sonra Ima, Duel vs yanından geçmezsin. Bence zaten geçilmemeli ama... Hayırlı olsun.
hayırlı olsun arkadaşım çok güzeller. ama nerede iş yapmak istediğine bağlı sanki yükarı doğru yüzecekler gibi haksızmıyım. ve ebay hangi ülkenin sitesinden acaba. avın bol olsun.