7-8 Haziran Saros

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında pride75 tarafından paylaşıldı.

1. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    6-7 Haziran Saros

Selamlar,

Son 3 haftadır fırtına'dan dolayı hem Assos hem de Saros'tan boş döndük. Beni tanıyan arkadaşlar ne kadar balık kovaldığımı bilirler. 2 yıldır hemen hemen her hafta sonu Çanakkale'ye gitmemize rağmen Şehitliklere uğramamak gibi büyük bir gaf yaptık. Geçen hafta Eceabat'ta konakladık. Ertesi gün balığa çıkacaktık ama hava patlayınca Şehitlikleri gezmeye Bu kadar etkilenebileceğimi hiç tahmin etmezdim...

Ziyaretimizi geçen hafta tamamladıktan sonra, bundan sonra deniz ile barıştığımıza karar verdik. Zira uzun zamandır deniz bize bonkör davranmıyordu. Bu hafta sonu tahmin edeceğiniz gibi Deniz göl kıvamında ama çok sıcaktı. Bizde derin suda avlanmaya karar verdik. Yaklaşık olarak 140-160 Metrelerde olta attık ve daha sonra 40-50 Metrelere indik..Fangri Mercanları 40 metrelerden aldık. Yem olarak Sardalya kullandık. Cumartesi günü 1 öksüz, 5 tane fangri Mercan ve 2 tane Böcek aldık. Böcekler tamamen şansa iğneye bacaklarından takılmışlardı.

Pazar günü ise bu 2,6 kg'lık dev Kırlangıç geldi. Bu arkadaşı 103 Metreden aldık. Daha sonra tekrar 60 Metrelere geldik ve burada 2 tane İstakaroz aldık. Mercanlar çok ufak gelmeye başlayınca ( 3 tane aldık) avı noktaladık. Daha sonra kıyılarken sahte atmaya karar verdim. Çantadan 1 tane Yo-zouri bir tane de Jig çıkardım. Birisi mavi diğeri ise sarı renkte idi. Fırdöndüden önce 2 tane 30 gr gezer kurşun ve 6 kulaç misina arkasına bağlayıp tekneden saldım. tam 1 dakika geçmediki 1,2 Kg'lık bu arkadaşı aldık:) Aç gözlülüğe gerek yok yakalamaktan zevk aldığımdan fazlası, bunları pişirmek ve arkadaşlarıma yedirmek. Dolayısı ile hakımızı alıp avı bitirdik.

Resimleri ekledim manzara güzel olsun diye. Böceklerin resimlerini çekemedim o gün şarjım bitmişti. Balıkları da buzluktan alıp kıyıda çektim.Böcekler bize kalmadı:) ama ikisi toplam 3 kg geldi.

Son düzenleme: 8 Haziran 2009
  2. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    herşey süper. şansın daim olsun inşallah.

3. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Kısmette var ise oluyor. Nasip:)

4. Aramis

Aramis

Seni allah bildiği gibi yapsın,hangi ara ne zaman nasıl gittin be.Kardeşim seninde evlenip çoluğa çocuğa karıştığın günleri görücez bakalım o zaman gezebiliyormusun böyle evliya çelebi gibi:D

Döktürmüşsünüz kardeşim öpüyorum sizi çok en kısa zamanda görüşelim.;)

5. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Kardeşim takıl diyoruz takılmıyorsun:) Gezip, dolaşıp buluyoruz. Tavsiye ile gidince hep aynı yerler. Biz kimsenin bilmediği yerleri keşife çıktık son 3 haftadır:)

6. Aramis

Aramis

Evlenin oğlum evlenin nereye kadar gezip tozmak:D:D:D

7. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Tebrik ederim.Rüya gibi bir av olmuş.

8. pride75

pride75 Onur Aydoğan

Favori Kamış:
    x
    En İyi Avı:
    ...
    Bu hafta Assos, Adalara gidip 2 gün kalmayı planlıyoruz. Gel sende:)