Merhaba Cumartesi Akşam 8 Gibi Avımıza Başladık. Gece Bol Miktarda Mandagöz Aldım ( 11-02 Gibi ). Ancak Ne Bir Çipura Nede Kalamar Oltamıza Takıldı. Pazar Günü Öğle Saatlerinde Deniz Patladı Hava Bozdu. Yetmezmiş Gibi Ortak Sırt Çantamız Denizin Dibini Boyladı. O Havada da Dalamazdık. Neyse Elimizde Olanlar Bunlar 35" Misine 3'lü Sinek İğneler Sülünez Saygılarımla
avınız tatminkar gözküyor ama yanlış anlamaz iseniz sizcede çok ufak boydakileri de alı koymuş olabilir misiniz ?
Gülünmeyecek gibi de değil ki .Gülelim neşemiz hep yerinde olsun inşallah.Fazla üzülmeyin bi daha kine yine katliam sözleriyle başlamayın ki güzel balıkları alırsınız.Bol şans.
Teşekkür Ederim Herkese. Özgür Abi Haklısın Uyarında Ama Sende Yanlış Anlama Lütfen Ben Henüz Çok Yeniyim. Mandagöz'ün Daha Büyükleri Var mı ? Ben 2. Kez Alıyorum ve Öncekilerde Böyleydi. Isparoz'lar ve Karagöz'ler Küçük Biliyorum Gece Göremedim ve Sarpadır Diye Atmak İstemedim. Saygılarımla
tebrikler mehmet abi =) Cumartesi sabahı bizde oradaydık..Sabah 7 den öglen 2.30 a kadar avlandık verimsizde olsa bir ögünlük balık alabildik =) Babam 650-700 gramlık bir çipura çekti ardından ben bir levrek,şahane bir mırmır,büyük bir karagöz,ve güzel bir sargoz ile avımızı sonlandırdık =)
Çok İyi Okan Süper Bir Haber Bu... Hava Durumuna da Bakarsak Bu Hafta İş Yapacak Gibi.Gerçi Çok Masrafa Gireceğim Çantam Uçtu Çünkü. Afiyet Bal Şeker Olsun Size. RAst Gele