arkadaşlar normal bır gundu balık avındayız kırıkkalenın esatmunlu köyünde turna avlıyoruz bırden büyük bır gücle balık vurdu ama çok sert bır vuruştu heycanlandım ama acele etmedım yavaş yavaş makarayı sarmaya başladım çok asılıyordu nıtekım kıyıya kadar çektım zoka agzından çıktı kıyı ile suyun bıleştiği yere tuştu hemen oltayı bıraktım ve uzerıne atladım balığı dışarı çıkardım ben bile inanamadım. rasgele
Güzel bir av. Tebrikler. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature imza ayarlarını buradan yapabilirsin
Olayı aşmışsınız ölçü olarak oğlanın boyunu kullanmak iyi fikir birde yanyana yatırsaydınız tam olacakmış. Bu arada yenisiniz bizim gibi imza ayarlarını yaparsanız iyi olur. Raporunuzdaki resim boyutlarını ayarlayıp resimleri tek bir konuda açarsanız daha iyi olur.Tebrikler.
Maşallah denir buna sadece... Tebrikler, Birde bu balık hangi yeme vurdu, rengi neydi, misinanızın ölçüsü neydi bunları da eklerseniz sevinirim. Rasgele diyemiyorum, rasgelmiş zaten, o yüzden afiyet olsun...
Bir şey sormak istiyorum,hayatımda hiç tatlı su avcılığı yapmadım ,acabu bu büyüklükte bir turnayı istanbul civarında bir bölgede yakalama şansım varmı,var ise beni bilgilendirirseniz çok sevinirim,bu turna avını denemek istiyorum,tekrardan tebrikler
Tebrik ediyorum. Keske balıgı kıyıya alnakadarki hislerinizi daha detaylı anlatıp bizlerede o şahane anları yasatsaydınız..