Uploaded wit Uploaded with ImageShack.ush Uploaded with ImageShack.useshack.us]ImageShack.us[/URL] yer istanbul avrupa yaksında bir avlak ekipmanlar makine shimano power aero 10000 xta kamıs ( sattım ekipmanlardan shimano speedmaster bx) arkadasın kamısı misina makinedeki 0,50 MM TRABUCCO SUPER ELITE CAMO CAST kursun 100 gr yem canlı yem
Kurrrrrrrbannnnnn olurum onun ağzını açışına ben. Hocam vallahi yaz ateşi sardı beni, fotoyu görünce kanoya atlayıp karamığa açılasım geldi. tebrikler
Rapordan bir şey anlamasam da güzel bir balık almışsınız. turna mı bu balık? havyar çıkmamıştır umarım içinden.
merhaba;avınızı tebrik ederim bu sene pek çok kez turna avına gittim ve bir çok kez turna avlamak nasip oldu ama tuttuğum balıkların lezzeti beş para etmezdi... önümüzdeki yıl kısmet olursa tatlı su levreği perch peşinde olacağım eti daha lezzetli geldi bana enazından pişirmeye değer.
bu balığı çakma ile misinayı çekmesi kadar zevkli durumu yok..o kafa vuruşlarını elde hissetmek mükemmel..tebrik ederim güzel bir av olmuş..