8-16 Aralık İstanbul Boat Show

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında seckinacar tarafından paylaşıldı.

1. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    Çoğu amatör balıkçının hayalidir güzel bi deniz aracına sahip olmak hatta çoğu zaman arabadan önce gelir bu tutku İstanbulda gerçekleşen(İstanbul Fuar merkezi Yeşilköy) Boat Show fuarı yarın sona ercek sitede arama yaptım bu konuyla ilgili bişey bulamadım biraz bilgi vermek istedim ,inşallah herkesin bigün hayalindeki gibi bi teknesi olur yılbaşıda geliyo piyangoya devam:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: bana çıkarsa bidahaki organizasyonu aşşağıdaki gibi yatta yaparız artık :D :D :D :D
    Bildiğiniz BOATSHOW®, 8-16 Aralık’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde…

Türk yatçılık ve su sporları sektörünün lider firmalarının ve uluslararası markaların buluştuğu en önemli platform olan Uluslararası İstanbul Boat Show®’un satış çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz yıl 165 katılımcının 300’ün üzerinde farklı ürün ve marka ile katıldığı, 35.688 profesyonelin ziyaret ettiği ve 96 teknenin sergilendiği Uluslararası İstanbul Boat Show®,
    bu yıl 8 – 16 Aralık 2007 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nin 9 ve 10 numaralı salonlarında düzenlenecek.

Motorlu tekneler ve yatlar, yelkenli tekne ve yatlar, gezi ve sürat tekneleri ve jet-ski’ler ile dernek, kuruluş ve federasyonların yer alacağı BOATSHOW®’da bu yıl, katılımcı firmaların satış çalışmalarına destek veren özel etkinlikler düzenlenecek ve üst düzey ziyaretçi davetleri gerçekleştirilecek.

Birebir hedef ziyaretçiniz ile sorunsuz bir ortamda bir araya geldiğiniz, dünya takviminde resmi olarak yer alan Türkiye’nin tek yatçılık ve su sporları fuarı Uluslararası İstanbul BOATSHOW®’da, 27.kez buluşmayı diliyoruz.
    www.boatshow.com.tr den alıntıdır

2. azizgerzeli

azizgerzeli aziz gerzeli

Favori Kamış:
    yasal olan her tür
    En İyi Avı:
    bende gizliş kalsa?
    selam

merhaba,bu fuardan her yıl olduğu gibi bu yılda haberimiz oldu.fuarın int.sitesinde ne bir resim nede açıklama var.eğer bol bol fotoğraflayıp siteye eklersen hepimiz mutlu oluruz.teşekkürlerimle.

3. ufukkula

ufukkula ufuk

En İyi Avı:
    Henüz yakalamamış olduğum
    Alacam bi gün bundan bitane.Şöyle yaslanıp arkama,atıcam takımımı suya.Maviliğin ortasında mutluluğu yakalıcam...

4. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    .

bende galiba gidemiycem fuara balığa gitmeyi düşünüyorum belki giden bi abimiz kardeşimiz çıkarsa resimler ve paylaşır

5. suates

suates suat ateş

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    fangri
    arkadaşlar 2. fuar CNR EXPO yine yeşilköyde 15-24 şubat 2008 tarihleri arasında bu fuar biraz daha teferruatlı diye biliyorum

6. mert88

mert88

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    5.5 kilo antenli mercan
    ben dün gittim çok hoştu kalabalıktı ama kuru kalabalık gibi geldi bana. hiç turist yoktu mesela. herkes fuarın zamanlamasından yakınıyordu. gidişim plansız olduğu için fotoğraf makinamı alamadım, ve bu yüzden konuyu açamadım. konunun daha önce açılmasını ve belki de bir organizasyon olarak kalabalık katılınmasını tercih ederdim.