8-9 Ekim 2011 Sarıkanat Lüfer Avım (kim demiş lodosta balık olmaz)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında vpn tarafından paylaşıldı.

1. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Merhaba Arkadaşlar

dün akşam boğazda yakalağım balıklar ektedir. akşam saat 8 ile 2 arası alınmıştır.
    saat 2 den sonra hafif yağmur atıştırdı fakat sabah 6 ya kadar başka vuruş alamadık. bu arada lodos yüzünden sıfır diyenlere kızıyorum. o zaman lodos almayan yerde balığı arayacaktınız. ben boğaz haritasını çıkardım ve 3 avlak belirledim. ama her zaman gittiğim yeri tercih ettim ve bu yakışıklıları aldım.

bu arada inanmayacaksınız ama yemlik 1 kg istavrit 15 tl ye alındı. bu kadar karaborsacılık başka hangi ülkede vardır merak ediyorum. herkes yem arayınca fiyatları 3 le çarpmışlar

[​IMG][/IMG]
    [​IMG][/IMG]

2. 29519

29519

Güzel av olmuş. Şu yemlik olayı da burası İstanbul anında kitlerler valla :)

3. Serji

Serji Serkan

Gerçekten tebrikler harika bir av çıkarmışsın...Şimdiden afiyet olsun.. :)

4. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Sevgili Uluç Üstad,

öncelikle teşekkürler. Daha önce bahsetmiştim size
    balığı ordan aldım. inanın daha fala olurdu ama moralimde bozuldu dün iki kere kitlediler bana kaba tabirse babama olta takımı yaptırıken arabayı çektiler 70 tl çekim ücreti 66 ceza 10 taksi ücreti. birde balıkçının kitlediği :))

5. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim Emre Bey

6. REİS

REİS Mahir Ersin

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Torikler-Kofanalar
    Yemlik istavrit çok pahalıysa neden kendiniz kıyıdan atıp tutmuyorsunuz? :)

Arz-talep dengesi unutulunca ortaya kazıklıyorlar gibi yanlış fikirler çıkıyor işte, halbuki istavrit denizde de karaborsa, yine de bulduğuna şükretmeli insan.

7. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:

Merhaba Üstad

öncelikle çalıştığım için istavrit tutacak vaktim yok saat 8 de gittim ve istavritte yok sıyırtmayla akşam üstü alan kişiler bile 10 15 adet almışlar. ama balıkçılar dün karaborsa yaptılar bu gerçeğide görmemezlikten gelemeyiz.

saygılar

8. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Bu güzel balıklarını tebrik ederim Kenan kardeşim, inşallah kofanalarda gelirler, hoşçakal.:) :) :)

9. beyaz martı

beyaz martı Serbulent Bay

Favori Kamış:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    Favori Makine:
    balığın cinsi ve mevsime göre
    En İyi Avı:
    Yayın 10 kg
    Kenan güzel avın için tebrikler,
    Yemlik istavriti biraz pahalıya almışsın ama neredeyse tüm yıl İstavritin fiyatı 10-15 TL arasında idi Sarıyerde. Bir ara 7 TL na kadar düştü ama çok kısa bir süre.

Bundan sonraki avlarının da en az bu avda olduğu kadar keyifli geçmesini dilerim.

10. Cumali

Cumali gokhan

dün iki kere kitlediler bana kaba tabirse babama olta takımı yaptırıken arabayı çektiler 70 tl çekim ücreti 66 ceza 10 taksi ücreti. birde balıkçının kitlediği )

valla balık sana bayagı palıya patlamış kabaca 175 milyona gelmiş 10 lüfer tanesi 17,5lira alış fiyatına gelmış emegini koymuyoruz zaten balık işi bu demek, cok masraf az balık burdan karsıya geciyorum ortalama 30 tl tutar balık varsa gunu kurtardık yoksa yaz borç hanesine

11. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:

Çok teşekkür ederim Üstadım. Yolunuzda ilerliyoruz. saygılar

12. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Üstad aynı balık cuma günü büyükderede kilosu 5 liraydı. ayrıca sizede böyle güzel avlar temenni ederim.

13. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    MErhaba Cumali Bey,

Balık hobimiz herşeye değer. işim çok stresli. inanın balık bana herşeyi unutturuyor. sağlık olsun diyorum gerisi teferruat

14. omeryucee

omeryucee ömer yüce

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spider Surf
    Favori Makine:
    Daiwa Windcast X5000
    En İyi Avı:
    İstavrit :) + 2 sarıkanat+4 sarıkanat + 4 sarıkanat daha-tek seferde 4 PALAMUT :)
    Çok güzel av olmuş tebrikler .

sabah 4 gibi tarabya tarafında balık alan yoktu baktık yağmurda hızlandı kumkapı hal den bir kasa istavrit aldık 25 tl. döndük eve :)

15. 29519

29519

Geçmiş olsun valla ne diyeyim. Ben çoğu zaman otobüsle gidiyorum çok yorulmuşsam taksi ile dönüyorum kolay oluyor.

16. nidya78

nidya78 Aydın

Dün karaköyde en pahalı istavrit 5 TL idi. Hatta 1 kg aldım. 3 kg 10 diyen yer bile vardı. Var bu işte bir iş.

17. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Nice boylu boslu lüferelere... bayagıda maliyetli olmuş...:(

18. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Lüfer satın alıp, İstavrit tutsaymışsanız daha ucuza gelirmiş. :D

Avınızı tebrik ederim şaka bir yana. Zahmetli ve pahalı Lüfer'in tadı daha bir lezzetli gelmiştir.

Afiyetler olsun.

19. 3182

3182

Tebrikler . Devamı daha bereketli olsun.

İstavrit tutmak için biz baya bi uğraştık. 15 tane istavrit için telef olduk.

Araban var derdin var her yer ispark olmayan yerden de çekiliyor. Toplu taşıma maşallah bi yerden bi yere gitmeye 5km yürü aktarmalarda. çile bülbülüm çile.
    Bide meraların sabaha karşı durumunu görseniz rezillik. her tarafta bira şişeleri yerlere çişini yapanlar hani gitse tenhada bi yere yapsa tamam amenna direk sahilde banklara tuvaletini yapanlar. Çöp pislik rezillik . Ne diyim vermemiş mabud neylesin sultan mahmut.

20. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Favori Makine:

teşekkür ederim. rastgele