8-9 eylül Saros kıyılarında bir köşe ve Amca ve yeğenler grubunu raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında everest tarafından paylaşıldı.

1. everest

everest

8-9 eylül Saros kıyılarında bir köşe, Amca ve yeğenler grubunu raporu

TUZLU DÜNYA

BENİM DÜNYAM NEM İÇERİR
    GÖZ YAŞI GİBİ
    İÇTEN VE SAMİMİDİR YALANI OLMAZ
    TUZU BEREKETTİR
    YARAMA BASSAM ACITMAZ CANIMI
    MERHEMDİR

Enezle ilgili Ziya kardeşimin yazısında da belirttiği gibi herşeyin yolunda gittiği (bir tek onun elini sakatlaması haricinde)verimli bir iki gündü.hava şartları çok önemli, biz uygun iki güne dek geldik.malum Eyül,hava yavaş yavaş zorluyor. bizden bir gün önce sel tufanmış neredeyse.Bereketli bir avı geride bıraktık.Gidebilecek durumda olanlar şanslarını denesinler derim.Her kaliteli yem, iri ve bol balık demek.Zıpkıncı arkadaşlarda oldukça iyi sonuçlar alabilirler.Çeşit bol, karagöz mercan,kefal iri ısparoz,hani, levrek. Ee daha ne olsun. Mercan oltası ve karagöze göre hafif kurşunlu kayada sorun yaratmayacak tertibat lazım.Kıyıdan yüksek verimli bir av geçirilebilir.TUZLU DÜNYA kitabım için ilham perileri deniz sevgisiyle dolu olan bizler için yaratmış sanki oraları. Meriç'e kadar türlü türlü güzelliği barındırmakta kıyıları.
    En önemlisi de yöre insanının içten sıcak paylaşımcı hali.
    Sevgiyle kalın dostlar...... Avınız bol, bereketli ve gönlünüze göre olsun...

Son düzenleme: 11 Eylül 2007
  2. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı

birde kitap yazarımızmı olucak ne:D fakat bu yazarımızın ismini yaşını nerden yazdığı kan gurubu gibi bende olanlardan bilmek isteriz hitapta kusur etmemek için :D:D
    paylaşım için teşekkürler:)

3. everest

everest

yazıda kusur etmiş isim geçmemişiz.Adım Harun, İzmir-Karşıyaka 1974 doğumluyum. iki sevdam var ustalar Sanat ve Doğa sporları Ab rh+ kan grubum. Doğal afet arama-kurtarma eğitim sorumlusuyum.mesleğim Tiyatro eğitmenliği ve sanat koordinatörlüğü. Durum budur....:D
    olur kitap tezgahlara düşer korsan almayın derim.
    Çünkü afet bölgelerinde çalışan ekibime kalacak geliri (tabi hele bir çıksın bakalım)

Son düzenleme: 11 Eylül 2007
  4. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    çok güzel sizin gibi biriyle tanışmak çok güzel çok güzel şeylere gönül vermişiniz bende belki duymuşsunuzdur mag gönüllüsü ve aynı zamandada sivil savunma gönüllüsüyüm sizden öğrenecek çok şeyim olabilir sitemize tekrardan hoş geldiniz:)

5. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    http://balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature

Aramıza hoş geldiniz verdiğim linkten imza ayarlarınızı yaparsanız memnun oluruz. Paylaşımlarınız kalıcı olsun inşallah:)

6. everest

everest

Değerli arkadaşlar kardeşler sizlerle beraber olmak asıl benim için mutluluktur. lütfen affedin biraz teknoloji fakiri bir yapım var ayarları yavaş yavaş öğreneceğim sanırım:)
    Değerli kardeşim MAG'ı iyi biliyorum bu tür her çalışmaya destek vermek beni mutlu kılacaktır seve seve her zaman.
    Paylaşımların bol ve insanlık adına olması dileklerimle....

7. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    sağolasın abicim :)
    imza ayrlarına gelince sağ üstte özel mesajlarınız denen bölüm var orayı tıklıyorsun açılan pencerede sol tarafta seçenekler arsında imza ayarlarınız var orayı doldurup ok liyosunuz o kadar:)

8. everest

everest

Hay ağzın bal yesin koral kardeşim (bizim oralarda öyle derler)

galiba halletim.:)

9. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    abi seninde ağzın bal yesin olmuş işte hemde çok güzel olmuş:)

10. everest

everest

Serdar kardeşim sende sağolasın uyandırdın beni şu imza işine. Sanırım yol yordamı buralarda sizlerden öğreneceğim. Çok teşekkür ederim.:)

11. everest

everest

Bu arda doğum yeri İzmir- Karşıyaka ama doyum yeri malum iş güç adamı sürüklüyor İstanbul bilginiz olsun.
    saros'a grubumuz buradan gidiyor ava.:)

12. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    istanbulun neresindesin harun abi?

13. everest

everest

istanbul mecidiyeköy Koral kardeşim. bizim bütün tayfa beşiktaş mecidiyeköy burada toplanmış haldeyiz. bir zodiak aldık kendimize.
    fırsat buldukça tuzlu dünyaya yolculuk hali işte sen nereden kardeşim.:)

14. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    abi ben zeytinburnunda oturuyorum ben kıyıdan av yapmayı seviyorum :D
    inşallah görüşürüz bir yerlerde :) dünya ufak sonuçta:)

15. everest

everest

Valla doğru diyorsun kardeşim dünya küçük inşallah diyelim. bu platform çok güzel deniz sevdalıları buluşmuş.
    bizim grupla giderken kamplara haftasonları, kuş uçururuz sana da. tabi müsait olursan her zaman seve seve.
    bir dost daha ekleriz hanemize....

16. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    abi teşekkür ederim fakat benim fazla zamanım olmuyor ama kısmet inşallah bir gün olur bak eğer müsaitsen buhafta sonu organizazyon var birçok arkadaşımız orada olucak müsaitsen bir uğra:D link altta:)

http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=13232&page=30

17. istavrit

istavrit Boğaç

ohhhhhh süper ellerinize sağlıııkkk ...saros team 'e yeni üyeler katılıyorrr:D :D :D

18. everest

everest

başımızla beraber kardeşim her zaman. yeter ki niyet olsun bizde her daim istek mevcut. yollar denizler bizleri bekler.

19. istavrit

istavrit Boğaç

benim Erikli'de evim bir de 4.5 fiber teknem var .bu yaz saroz raporlarımı siteye yazdım ...ancak sezonu kapattığımız için evi kapadık ,tekneyi de ters kapakladık ...ama saroz 'da sezon biter balık bitmez :D ;) ...şu anda aldığım haberlere göre yavaş yavaş poyrazların esmesi ile beraber erikli liman ağzında süper levrek alıyorlarmış ...tuz gölüne attığım söğüt dallarının altında canlı tekeler beni bekliyor:rolleyes: ...sizlerle kesin bir org yapalım

20. everest

everest

Seve seve kardeşim. Ben ve yeğenler güzel bir kadroyuz bu işe sevdalı her kardeşimizle yola düşmek isteriz her türlü kamp donanımımız dağcılıkla uğraştığımız içim mevcut (aklına ne gelirse attık köşeye:D ) eylül bitmeden niyetimiz var zaten bir haftasonu bizlere süper olur diyoruz dile kolay 15 kilo civarı balık 5-6 kilo ahtopot aldık o da sohbetten fırsat bulup avlandıkça.
    dediğim gibi buradan kontağı koparmıyalım yollar bizimdir...