sevgili karım KAdınlar Günün kutlu olsun. Senden tek isteğim balığa giderken bana rıza vermen. yoksa hep işler kesat gidiyor.
Eh bizde tüm bayanların kadınlar gününü kutlayalım. Kutlu olsun.:thumb: :thumb: Erkekler günü ne zaman ? '' Deliye hergün................'' demeyin. hihi
Sitemizde aktif bayan üye olmadigindan ilk kazmaligi ben yapip kutlamaaayrum. Günün anlam ve önemi hakkindaki tartisma konusu bayanlarin balik avina olan ilgisizligi, eslerine yarattiklari izin zorluklari ve sitemizde aktif bayan üye olmayisi üzerine olabilir.
Şimdi Sennur Hn. Tarafından kara listeye alınır, afaroz edilirsin. Alıntı da yaptım. değiştirme şansında yok. :thumb: :thumb: Oh olsun.eace: :brick: :smash: :target:
Anneler günü, Babalar günü, Sevgililer günü....vs. Ve nihayetinde Kadınlar günü, aslında hiçbirinin birbirinden farkı yok benceidk Bizim çocukluğumuzda sadece anneler ve babalar günü vardı.Biz hediyemizi alırken, anne ve babası olmayan arkadaşlarımı gördüğümde, o zaman ki çocuk aklımla kendimce birşeylerin yanlış olduğunu düşünmüştüm. Aslında konuyla ilgili yazılacak çok şey var ama burası yeri değil, sadece "hala ülkemizde bu kadar töre cinayetleri, kadın istismarı, tecavüz ve taciz olayı yaşanırken biz neyi kutluyoruz, bugün sayesinde ne elde ediyoruz" demektende kendimi alamıyorum.