Oncelikle herkeze merhaba; Forumda uzun sure bulunmama ragmen hic rapor paylasimim olmamisti. Neyse gelelim konuya Spin avina bu yaz arkadasim Alinin tavsiyesi ile basladim ve bir konuda yazdigim gibi kisa sure once bir lufer kacirdim. Dun zodyak ile spin avina ciktik. Falez kenarlarinda atceke basladik. Basta pek umidimiz olmasada iyi bir melanur yakalamayi basardik Bu sabah sirti denemeleremiz sonuc vermeyince bizde gozumuze kestirdigimiz bir burna demir atip spin denemelerimize basladik. Saatin 8.30u bulmasina ragmen yanimizdan gecen yunuslardan sonra varolan umudumuz iyice artti ve hic beklenmedik bir anda ilk barakuda sahteye atlamisti bile,heyecan son noktada baligi zodyaga aldik İlerleyen zamanlarda oltamiza bir barakuda daha geldi Saat 9.30 gibi, avin sonuna dogru bir balik daha aldik ve evin yolunu tuttuk
Senelerdir avlanırım ama bir türlü bu barracuda avına çıkamadım gitti.Sizleri ve resimleri gördükçe imreniyorum. Tebrikler başarılı av olmuş
Tebrikler beyler, botta spin avı fantastik olmuş, ilginç bir deneme ve başarılı bir sonuç, balıklarda gayet güzelmiş, tekrar kutlarım. :thumb:
Deniz güzel, manzara güzel, balık güzel, desenize gençler hayat güzel. Daha güzel avlar sizlerin olsun.:thumb:
tebrikler daha güzelleri rastgelsin gençler.botla av güzel olmalı ama can yeleği giymeyi çok iyi yüzme bilsenizde ihmal etmeyin.
Tesekkurler Kemal abi Gencligin verdigi heyecan ile yelek falan dinlemedil ama haklisin, sakaya gelmez. Bugunde bir kofana kacirdik, rapalayla beraber gitti.. Yastayiz
Güzel avlarınız için sizi tebrik ederim fakat bir konuyu atlamış olmalısınız Baraküda için yasal sınır kişi başı 1 tane ve en az boy 60 cm olmalı lütfen bir daha ki sefere bu yasal sınıra dikkat ediniz.