9.9 Hp Four Stroke (sıfır Kondisyon) Motorum 2014 model 9.9 Hp 4 zamanlı Parsun. Muhteşem bir torka sahip, 4.50 m isatek marka sandal ile kullanıyorum, 2014 Nisan'da aldım. Kitapçıkta belirtilen 20 saat rodaj ayarları ile kullandım ve Edirne Yamaha servisi Yelekli Kardeşlerde 20 saatlik bakımını yaptırıp yazlıkta kışlamaya aldım. Ben motordan çok memnunum lakin ADB almış olmam sebebiyle 20 Hp güçte aynı marka motordan alacağım. Satma sebebim budur. Motor Edirne-Keşan-Sultaniçe köyündedir. Liman kayıtlıdır, ÖTV' si ödenmiştir. Buraya dikkat edin arkadaşlar ÖTV ödenmiş ve liman kayıtlıdır. Artık faturasız motor almamamız gerektiğini biliyoruz sanırım. Üstelik sıfır ayarında ki motorumu aldığınız taktirde ÖTV ödemeyeceksiniz ve gönül rahatlığı ile teknenize monte edip liman kaydını yaptırıp denize açılabileceksiniz. 188926231 numarası ile sahibinden bakabilirsiniz.
Teşekkürler fatih abi, kusura bakma dikkat etmemişim. Bu arada ADB sınavına girdin mi? Paylaşmış olduğun konuyu okudum ve bir çok arkadaş gibi bende faydalandım, ayrıca teşekkür ederim.
Arkadaşım bir ay önce yazsaydınya enezden alırdım hemen motoru kışlamak için tatlı suda calıştırabilecegim kazan nerden bulabilirim enezde bilgin varmı
Ben büyük boy su kovası kullanıyorum. Sıkıntı olmuyor tavsiye ederim. Büyük mavi bidon soruyorsan enez de nerede olabileceği konusunda bilgim yok ama yol üstünde bir yerlerde gördüm gibi geliyor ama çıkaramadım.( Keşan İstanbul arasında olabilir, gelirken bakarsan vardır sanıyorum)