9 KASIM GÜVERCİNLİK AVI (Tolga Toy)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında seltodice tarafından paylaşıldı.

1. seltodice

seltodice tolga toy

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1 kg levrek
    Güzel bir kasım sabahı aynı heyacanla koyulduk yollara ekip ben, mutlu,alp bey ve hakan bey hedef güvercinlik saat 07:00 de 1 saatlik yolculuktan sonra oltalar suda dk 1 Alp beyden bir antenli aradan 5 dk sonra benden de bir antenli mercan mutlu kardeşim dururmu o da aynı adeti bozmuyor bunlar 10 dk lık zaman içinde gerçekleşiyor biraz ara ve ardından 8:15 sularında çipuralar birer birer oltalara atlamaya başladılar bu arada ne ilginçtir ki etrafta hiç ısparoz yok çipuralara devam herkes 2şer 3 er çuprayı sepete attı ve birden alp beyin lambuka için bıraktığı el oltasında bir hareketlilik balık oltada biraz çabayla hop oda tekneye allahım ne bereketli bir gün diye içimden geçiriyorum. ve birden kamışın ucu eğriliyor yavaş yavaş yukarıya çekerken bir den her şey bitiyor yukarıya çektiğimde takımın ucundaki 2 iğne kopmuş tabiki kaçan balık iki tane ve büyük ah tüh derken herşey birden bire duruyor ve akşama kadar biraz ıparoz bir iki mercanla gün bitiyor.ama güzel ve bereketli bir av günü.güvercinlik yine bizi boş göndermiyor.

yem:sardalya ve canlı mamun
    takım :hırsızlı dip oltası

Son düzenleme: 10 Kasım 2008
  2. BARBAROS.T

BARBAROS.T VEDAT KAZANCIOĞLU

En İyi Avı:
    Sinarit
    Güzel bir av olmuş, özellikle çupra görmek beni baya sevinfirdi, inşallah çupralar Kuşadası'na da uğrar. Paylaşımınız için teşekkürler.

3. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    On numara ;);)

4. Tamer CAN

Tamer CAN Tamer

Favori Kamış:
    favorim deniz avı ve kamış
    Favori Makine:
    el oltası, kamış ve çapari
    En İyi Avı:
    Lüfer 1.250 gr.
    enişte unuttun beni

tolga naber valla bakıyorum avın tadını çıkarıyorsun biz pas tutmaya başladık burada bizide hatırla enişte:D