*** arkadaslar 2 gun evvel tesaduf karaköyden gecerken birde ne görim mıllet rapala 7cm prenses vs ıle balık alıyolar bıraz ıslerden balıkdan uzak durunca tesadufen ögrenıyoruz ne yapalım herkes bızmı haber versın
Timur selam, bu görüntüleri özlemiştik. Bu sene kış gibi balıklar da hayli gecikti demek ki. Bu arada bu meranın tekrar halka açılmasına sevindim, son geçtiğimde orada inşaat gibi bir şeyler vardı.
Tebrik ederim güzel av olmuş. Karaköyde avlanmak zevkli ama şu inşaat durumu çamur balçık vs biraz can sıkıyor. Daha iyileri rastgelsin.:thumb:
sagol aretcım a s.... valla havada soguk hastayım gıdesımde cok var ama balık sabah cok guzel yapıyomus
2,5 aydır pazar balığa gitmek için plan yapıyorum ama bir türlü nasip olmadı yorgunluktan saati 05:30'a kurmama rağmen bir türlü uyanamadım. Balıkta iyiymiş kaçırmanın üzgünlüğü var tabi ama kardeşimizin tuttuğu balıkta gözümüz olmadı olmazda kimse kıskanmasın zaman ayırıp gidip şansını denesin ona da gelir elbet
Önce tebrikler görüntüde hoş, sonrası resmen kıskandım . Orta okul yıllarımda 3 senem o civarda balık tutmak geçti o yüzden İstanbula gittimde gün yokki oradan geçmediğim. Daha güzellleri rastgelsin..
Bogazda 250 gr kadar cikiyor ağırlık, Karaköy de kac gr kullanmak lazım? Akinti durumu var mi Rastgele