Tarih ? : bu yaz Yer ?: yazlığın önü Yem ? : yosun solucanı Misina?: 0,33 Ayaklar?: 0,28 İğne ?: 1522 5no Takım?: 2 li çatal Kurşun?: 50 gr Model?: gezerli Kamış?: dandik idare eder Makine?: kaynanamın hediyesi Balık?: mırmır Kaç tane ?: 9 Nerden?: kıyıdan Süre?: yarım saatte Zaman?: sabaha karşı Ne yaptınız?: sadece yedik Güzel miydi?: güzel Neden tuttun?: eşim istedi Neden mırmır?: mırmır giren eve dırdır girmez Başkaları gördü mü?: bilmiyorum Pişman mısın?: hayır Bir daha yapacak mısın?: ilk fırsatta Neden böyle bir rapor?: değişiklik olsun diye Raporu neden geç yazdın?: şimdi aklıma geldi Hadi git işine be!... : eyvallah.. Bu pozumu Türkiye plaj güzellik yarışması için çektirmiştim. Nedense hiç aramadılar. Belkide kıskandılar. Nasip burayaymış..
Necmi abi süpersin av ve değişik bir o kadar da güzel anlatımından dolayı teşekkürler,tebrikler. Diğer paylaşımlarını da bekleriz. Saygılar.
Necmi abi tebrik ederim. Nev-i şahsına münhasır renkli bir LAPOR olmuş. Siz Kayseri ekibindendiniz yanlış hatırlamıyorsam? Selamlar.
Bıraz ıddalı ama hangı plaj olduguda onemlı. Abdurrahman celebı de dıyebılırler Bellıkı keyfınıze dıyecek yok.Allah +sın. Basarılı nıce avlar dılerım
Necmi Bey maşallah balıkları soldan sağa boy sırasına dizmişsiniz. Tebrik ederim. Bir dahaki raporunuz yukarıdan aşağı olacak sanırım. Ellerinize sağlık.
Aaa siz Yaban Tv deki abimizsiniz ben sizi hatırladım Gerçekten güzel bir av olmuş demek mırmır giren eve dırdır girmez güzelmiş Ama sizi gördüğüme gerçekten çok ama çok sevindim.Sizi nasıl çıkarttılar Yaban T ye yani izi arayıp konuşuyorlarmı ? Tebrikler gerçekten.
Tebrikler abi güzel rapor olmuş. Sizi yaban tv'de takip ediyorum. Yaban'daki videolarınızda en güzel olay seyredenlere küçük balıkların geri salınması gerektiğini bir kez daha hatırlatmanız. "hadi bakalım hayırlı yolculuk..."
harika bir rapor.bu güzel mırmır giren eve dırdır girmez harika yahu hele foto süpersin abi tebrikler
Abim sana yaban Tv'den aşikarım ve hayranım.. avların cok zevkli herdaim devamını dilerim kendine güzel bak..
Necmi Bey,tebrikler çok güzel ve eğlenceli bir rapor olmuş.Ayrıca sizin Yaban TV'dende faydalı ve güzel paylaşımlarınızı izliyorum.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle, Rasgele,
bu senenin balik güzeli ilan edelim seni sayın abim.. http://img143.imageshack.us/i/75160507.jpg/ maşallah abi supersin valla.... tv dende gipta ile takıp ediyoruz seni, yine maşallah balik lar çok guzel , senden çok şey ogrenceyiz... saygilar...
Tebrikler Necmi abi, Balıklar Güzel, Rapor güzel, Poz güzel...Bence Lobide kaybetmişsin yarışma hakkını. Yaban TV'den de takip ediyorum seni, programını zevkle izliyoruz. Daha güzel avlar için; Rastgele.